Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A baj az,hogy egy rendes drivert nem írtak még rá,és egy ideig nem is fognak szerintem,és a szép grafikus kinézetével jobban leterheli a videokártyáinkat,bár a kinézete odavág meg soksok ötletes dolog benne.Ha a kinézete tetszik akkor vista transforamtion pack,ajánlom
Vista alá csak Vistára írt programok mennek fel? Pl tudom használni a régi tűzfalam, medialejátszóm stb? Drivereket így is össze kéne hozzá szedegetni -.-
Vista alá csak Vistára írt programok mennek fel? Pl tudom használni a régi tűzfalam, medialejátszóm stb? Drivereket így is össze kéne hozzá szedegetni -.-
ha nVidia-d van akko nforce 100.65-s a full változat ha Realtek Ac97-ed van akko realtek.net és ott van a végleges driver és rendesenmegy Nod32 v2.7 a megbízható vírusírtó Windows Defender meg alapból benne van meg egy Diskeeper 11 meg CCleaner 1.37.435 meg Registry Cleaner ezek mind mennek alatta rendesen