jeeez lol2
lehet hogy én vagyok a hülye, de mi a farkam hegyéért kell itt folyamatosan mindent fikázni, ez egy ilyen frankó emberi tulajdonság vagy mi a szösz...
nem vagyok se ms se linux se egyéb fan, azon a véleményen vagyok, hogy a dolgok sok emberhez eljussanak, ha linuxot használ valaki oké, számomra kicsit mazoista, de lehet hgy csak azért, mert keveset használom , ha meg igen akkor is csak c-progot írok rajta.
az meg, hogy felhasználóbarátabb, mer' minden cuccot rápakolnak, sokan a szoftverfejlesztésből élnek, ha nem pénzért adnák, akkor éhenhalnának, ha nem lenne fizetős dolog, akkor nem lenne freesource cucc sem...ha a win free lenne nem fikáznák olyan sokan vagy igen?! ha a linux lenne pénzes akkor meg az lenne a fos, mert a buziköcsög pénzt mer érte kérni, hogy a gyereket megetesse otthon...ördögi kör az egész a win-t is lehet használni, de 1 bites user szerintem egyiket sem fogja normálisan használni, hiába írod, hogy linuxon gyors volt a fószer a sok előrerakott fos miatt...macos cuccot nem használtam még soha eddig csak dícsérik, de ha azt is lehetne csak úgy külön venni, mert tudomásom szerint nem adják különálló szoftverként akkor lehet hogy fikáznák azt is....nekem ez jött le. visszatérve anyukám gépén is először linux volt utánna vista lett, mindakettőn tudott egerészni.....