Microsoft Windows Seven (7)

Szerined jobb lesz az új OS, mint az XP és a Vista?

• nem az xp- nél nincs jobb nem is lessz

Szavazat: 0 0.0%
  • vista a nyerő

• olvastam már kritikákat az os ról ha kijön a végleges az lessz a legjobb

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
nos itt a nyakunkon az új os .

aki akar tesztelni betat legálisan az fáradjon erre (itt igényelhettek kulcsot , instrukciót a telepítéshez, a letöltést is itt találjátok )

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx

Nos, sikerült hozzájutnom a béta verzióhoz és azt kell mondjam nekem annyira nem jön be mint a fórumokon több (főképp a vistát lehúzó) embernek. Másfél óra alatt sikerült kétszer is tökéletesen megfagyasztanom, a telepítés pedig nem megy végbe ha multi-monitort használsz! Fejlődés pedig annyi sincs mint XP=>Vista esetében, sőt a vistából kivettek pár process-t , az egészet átskinezték a build számot átírták 7000-re és kiadták Win 7 néven. Ami tetszik: a Superbar (bár furcsa még, de praktikus), az új paint és worpad, és persze az új win betöltő animáció. :P Persze azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy Beta 1 csak. Majd ha az RC1 kijön vetek rá még egy pillantást, addig is visszateszem a vistát mert még mindíg az MS legstabilabb OPrendszere tapasztalatom szerint! ;)

Erre senki ne alapozzon. Ez egy semmi. Összetákoltak egy rendszermagot valamiből, beletettek pár dolgot és kiadták, hogy legyen miről beszélni. Emlékszem mikor Vista beta-kat töltöttem le, el voltam képedve, hogy semmi új nincs benne, csak XP új köntösben, aztán a végleges mégiscsak csomó új dolgot hozott...

Kipróbálni érdemes lehet, de például a fagyásokon egyáltalán nem csodálkozom...

Azta....már nem sértésként, de Hispán te valami elit progger arc vagy, hogy ilyen kijelentéseket teszel? Ja meg ha én ilyen semmit tudnék írni a kis csapatommal vagy legalább valami hasonlót már akkor királynak érezném magamat...

hispan":34exbv79 mondta:
Erre senki ne alapozzon. Ez egy semmi. Összetákoltak egy rendszermagot valamiből, beletettek pár dolgot és kiadták, hogy legyen miről beszélni. Emlékszem mikor Vista beta-kat töltöttem le, el voltam képedve, hogy semmi új nincs benne, csak XP új köntösben, aztán a végleges mégiscsak csomó új dolgot hozott...

Kipróbálni érdemes lehet, de például a fagyásokon egyáltalán nem csodálkozom...

igen igen azért nevezzük beta-nak de nem lessz ez olyann rossz pl a tálca az nekem jobban teccik mint a vista-ban

Hispan: Nem áll szándékomban ez alapján megítélni a win7-et, Vista is csak RC1-től kezdett tetszeni. Ha ez alapján ítélném meg a későbbiekben, az olyan lenne mintha a Stalker-t az 1154-es alfa alapján utálnám :P
de például a fagyásokon egyáltalán nem csodálkozom...
Így utólag már én se csak hallgattam a sok fórumozóra akik öt perc után rohantak a fórumra hírdetni hogy milyen jó, gyors és stabil ez a WIN7. Mintha először teszteltem volna bétát :o

Widra":kzgz4myu mondta:
Azta....már nem sértésként, de Hispán te valami elit progger arc vagy, hogy ilyen kijelentéseket teszel? Ja meg ha én ilyen semmit tudnék írni a kis csapatommal vagy legalább valami hasonlót már akkor királynak érezném magamat...

Azért a Microsoft nem hiába ezzel foglalkozó cég egy alap hogy megcsinálnak 1 oprendszert.
Nyilván ha te is ott dolgoznál vagy egy hasonló cégnél ami nincs akkor te is iylet csinálnál és ebből lenne pénzed.

Bár ténleg baj hogy a microsoftnak nincs riválisa mert így sajnos mindig be kell érni a micnek a termékeivel.

Nem én szülöm ezeket widra :) Én fel sem tettem, mesélték ketten is, akik próbálták, meg olvastam... De fenntartom a dolgot...

Ja és a 1154-es teljesen rendben volt :D:D:D:D:D

de érted most, hogy mondhatod rá hogy fos, ha még magad meg sem próbáltad, nekem ha valaki azt mondja, hogy nem jó attól még megnézem , hogy mi az aztán mondom azt rá , hogy használhatatlan..ami a kernelt érinti, a 2000-es óta nem nagyon van értelme azt változtatni..., mert azt használják csk némi javítással. Bár 7-ben nem tudom.

én úgy tudom hogy sebességben megveri az xp-t és vista-t is .

egyébként ezt érdemes elolvasni

http://techline.hu/tudastar/20090112_wi ... pites.aspx

02-01-2009-12-34-11.png

02-01-2009-12-35-16.png

widra: az eddigi tapasztalataim miatt bátran merek ilyeneket mondani, meg ha ezt hallom másoktól, el is hiszem.

jim67 ez a táblázat érdekes... mármint... nyílván kétségbe is vonom egyes részeit, de a fájlmozgatásos értékek szerintem nevetségesek: mikor most szedtem le XP-t, tettem fel Vista-t, kb 400 gigát megmozgattam darabokban TotalCommanderrel, és mindkét rendszer alatt ugyanannyi ideig másolgatott, mert ez a merevlemezek sebességétől függ... Kötve hiszem, hogy a win7 csak azért másolna 3x gyorsabban, mint az XP, mert win7...

Lassan tényleg fel kell tennem, mert kezdenek gyűlni a bajok :D

XP az egy otvar osszetekolt... install utan 30mp BOD nagy csalodast jelentett Vista source code errol ennyit a vistara is azt montak hogy az a legjobb meg, leggyorsabb, (leopard gyorsabb), ha ijen tendenciat mutatnak akkor az xp az eddigi legjobb termeke az MS nek. :evil: a 7-estol sem varok tobbet. ebben a temaban sajnos nagyon elfogult vagyok sajnalom ha ezzel bantottam valakit, csak nem vagyok MS Troll.

Tényleg egyre gyorsabbak az MS OS-ek, ezzel nem lehet vitatkozni... Megfelelő gépen az újabbak gyorsabbak. Persze ismerek olyat, aki úgy mérte, hogy egy 566-os P3-ason tesztelt és mit ad isten a 98 lett azon a leggyorsabb...

persze gyorsabbak, sajnos szerbul van a cikk amiben MS vista es Leopard van osszehasonlitva, tehat nincs ertelme belinkelnem, de a lenyeg hogy nagy reszben a leopard a gyorsabb, ugyanolyan vason tesztelve, de volt egy olyan felmeres is, hogy 3 R=1-t(egyseg sugaru juzer[nem sokat talakozott geppel]) odaultettek 3 egyforma vas ele, egyiken leopard, masikon MS Vista, ubuntu hardy volt es kaptak feladatokat, persze az OS ek csonton voltak fenn csak driverek. feladatok like jatsz le egy mpeg videot meg ilyenek, az volt a tapasztalat hogy ubuntus foszer vegzett elsokent a feladatokkal, utanna a Leopardos es az MS vistas az utolso helyre jutott, ebbol az a tanulsag hogy a az elso ketto sokkal felhasznalobaratabb mint az MS vista. No de ez olyan lesz mint Murder3 kiegeszitoje, mert itt a linux trollok igencsak kissebsegben vannak.... :oops:

jeeez lol2

lehet hogy én vagyok a hülye, de mi a farkam hegyéért kell itt folyamatosan mindent fikázni, ez egy ilyen frankó emberi tulajdonság vagy mi a szösz...
nem vagyok se ms se linux se egyéb fan, azon a véleményen vagyok, hogy a dolgok sok emberhez eljussanak, ha linuxot használ valaki oké, számomra kicsit mazoista, de lehet hgy csak azért, mert keveset használom , ha meg igen akkor is csak c-progot írok rajta.
az meg, hogy felhasználóbarátabb, mer' minden cuccot rápakolnak, sokan a szoftverfejlesztésből élnek, ha nem pénzért adnák, akkor éhenhalnának, ha nem lenne fizetős dolog, akkor nem lenne freesource cucc sem...ha a win free lenne nem fikáznák olyan sokan vagy igen?! ha a linux lenne pénzes akkor meg az lenne a fos, mert a buziköcsög pénzt mer érte kérni, hogy a gyereket megetesse otthon...ördögi kör az egész a win-t is lehet használni, de 1 bites user szerintem egyiket sem fogja normálisan használni, hiába írod, hogy linuxon gyors volt a fószer a sok előrerakott fos miatt...macos cuccot nem használtam még soha eddig csak dícsérik, de ha azt is lehetne csak úgy külön venni, mert tudomásom szerint nem adják különálló szoftverként akkor lehet hogy fikáznák azt is....nekem ez jött le. visszatérve anyukám gépén is először linux volt utánna vista lett, mindakettőn tudott egerészni.....

:D lehet igy is felfogni, es igen ha linux penzt kerne a termekeiert ezt is fikaznak... mert az sem tokeletes... de ha az ember penzt ad ki valamiert akkor lehetnek bizonyos elvarasai nem?, a Mac az rendbe nem aruljak kulon mint szoftvert, de az is szemtelenul draga, de ha nincs penzed nem veszed meg... viszont ha programozasbol keresed a kenyered akkor vagy veszel eredeti MS os-t ami szinten draga nem tom pontosan magyarhonba mennyi de itt szerbiaban 180-200 e. + meg a programok ra amik szinten fizetossek akkor kijon neki vagy sokba, vagy marad neki az open source. nem szeretnem megvaltani itt a vilagot, en megmaradok linux trollnak, de nem leszek hitterito. mindenki azt hasznal a sajat gepen amit akar, a munkahelyen meg amit muszaly.... :lol:

Jejeje Ubuntu biztos a legfelhasználóbarátabb mert felteszem és nincs vele dolgom ez igaz... Mindennek megvannak az előnyei... Nagy gépre sose tennél linuxot, oda jó a vista, laptopra sose tennék vistát, oda jó a linux...

Linuxon nem tudok játszani, Vista meg drága... nincs igazság. Leopardom még nem volt, csak kiscicáim.

Azért kíváncsi lennék mit csinált volna kedves 1 bites linuxos juzer ha azt mondják neki hogy : "ügyes voltál hogy rá tudtál kattintani a kodek letöltése gombra, de most mondjuk játsz egy Stalker-t..." :D

Haha, konyu a issebsegben levoket bantani.... :cry: laptopra ubuntu vagy debian, naygepre meg ha akarsz vele szopni egy kicsit gentoo azzal elleszel egy darabig... amugy meg nekem is dualbootba van fenn win, de csak a kistesom miatt meg STALKER miatt szebben meg gyorsabban fut meg.

Nagygépre azért sem tudok linuxot tenni, mert minden lemez NTFS... Bár ubuntut már erre is fel lehet varázsolni, csak nincsen értelme neki unix nélkül...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul