Sztrugackij!
"Nem, nem mindegy. A különbség 5 700 000. Vagy neked ennyi ember halála mindegy?"
Nem akarok szám háborúzni.A véleményem továbbra is tartom.
"a zsidóknak rengeteg lehetősége volt elhagyni Németországot"
Már bocsáss meg,miért hagyták volna el?Ott éltek.
"Ilyen helyen, ahol alapból sok az öreg nem kell olyan hűdekegyetlennek lenni hogy szűk 300 000 ember meghalljon."
Észnél vagy?Szűk 300000?Közöttük gyerekek,nők,akik nem tehettek róla,hogy zsidónak születtek...
Bármilyen nagyságrendben is történt,nincs rá mentség!
"A táborokban a háború végére agyon megromlottak a körülmények, mégis hogy etették volna meg mindig a rabokat mikor még a katonákat se tudták, a szövetségesek meg ész nélkül bombáztak mindenre."
Mi köze van a szövetségeseknek a nem létező haláltáborokhoz?
Nehogy az legyen a vége,hogy a szövetségesek miatt haltak éhen a rabok...
"A holokauszt revizionisták között ott vannak a sok egyetemet végzett kutatók, meg hasonlók, ne értem miylen alapon butázod le őket."
Végig kellene olvasni a hozzászólásomat.Idézet magamtól:". Sajnos művelt, intelligens, tájékozott emberek tagadják,saját önző céljaik miatt."
És elárulok neked egy titkot.Az,hogy valaki elvégez egy egyetemet,még nem jelenti,hogy tisztességes,becsületes ember.
"Egyszerűen csak született egy marha nagy hazugság hogy kisajtolhassák a vesztes államokat és sakkban tarthassák nagyjából az egész jobboldalt, én ezt látom. "
Hát rosszul látod,ez nem hazugság.
A vesztes államoknak meg mindig fizetniük kellett a történelem folyamán.
"Kertész Imre műve meg egy ideig mint antiszemita mű volt betiltva."
Antiszemita?Ismered a szó jelentését?"Zsidógyűlölet, amely szélsőséges formájában durva zsidóüldözéssé, a zsidóság fizikai megsemmisítésének elméletévé torzult. "
Kertész Imre maga is zsidó,ezért volt Auschwitz-ban majd Buchenwald-ban,nem egy napot,ahogy lekicsinylően írja az idézett cikkben.
A mű rövid tartalma:http://hu.wikipedia.org/wiki/Sorstalans%C3%A1g
Olvasd nyitott szemmel,én veled szemben biztos vagyok benne.
Gazemberek mindig is voltak és mindig is lesznek,de ez NEM függ attól,milyen vallásúak vagyunk.