Mentés módosítás??????

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Antauri

New Member
Csatlakozás
2007.04.30.
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Szia mindenkinek!!!

Nagy bajom van!Pont akkor nyomtam F6 ot amikor megdöglöttem!!!
Az előző mentés pedig még a játék elején van!!!
Most ott vagyok hogy egy spéci ruhát kell a tudósnak kihozni egy erősen pszí sugárzású területről!!!

Van rá mód hogy változtassak a mentésen????

Köszi!!!

Antauri":2mc2l5ow mondta:
Szia mindenkinek!!!

Nagy bajom van!Pont akkor nyomtam F6 ot amikor megdöglöttem!!!
Az előző mentés pedig még a játék elején van!!!
Most ott vagyok hogy egy spéci ruhát kell a tudósnak kihozni egy erősen pszí sugárzású területről!!!

Van rá mód hogy változtassak a mentésen????

Köszi!!!

Ha már kiléptél a játékból akkor gondolom semmi esélyed. Bár próbálkozz még meg az autosave-et behozni...

MI AZ ISTEN F***ÁNAK KELL ILYEN LÁMASÁGOKRA TOPIKOT NYITNI!!!!!!!!!?????????
Ezt nem hiszem el!! pYura bocs a caps lock miatt :) , legyetek szivesek törölni ezt. Majd én meg létrehozok minden egyes almissziónak meg fegyvertípusnak meg bugoknak problémáknak meg elsőajtónyitó strelokkeresőknek!!!
Bocs Antauri, de ezt azért nem kéne hogy első hozzászólásod abból áll, hogy nyitsz egy topikot egy értelmetlen baromságnak amit nem vagy képes megoldani, ahelyett hogy szétnéznél a sok topikban vagy írnál PM-et egy tapasztalt játékosnak!!!!
pls erase this shit :)

Már bocs de nem arra voltam kíváncsi hogy hogyan tudsz káromkodni!!!Hanem segítséget kértem!!!Nem tapasztalatlan vagyok a játékban hanem rossz gombot nyomtam!Ennyi!!!Szedjél nyugtatót ha ilyen idegbajos vagy!!!Ha nem segítesz azt máshogyan is lehet közölni!Mivel ilyesfajta témát nem láttam ezért nyitottam új topikot!És időm nincs hogy 1000000000 hozzászólást átolvassak!

Amúgy köszi! :wink:

Topik bezár, további kérdésekkel lehet jönni a küldetések/tippek-trükkök topikba.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul