Melyik nehézségi szintet fogod választani?

Melyik nehézségi szintet fogod választani?

• Novice

Szavazat: 0 0.0%
  • Stalker

• Veteran

• Master

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
megmondom a fránkót. eddig azért játszottam ilyen újabb játékokkal easy-n, mert szaggat, int a bűn. ha hardon kezdenék el bármit egyszer eltalálnak végem. de a stalkerről már megvagyok bizonyosodva, hogy nem szaggat, szal lehet hogy belekezdek egy STALKER szintbe, ami kellő félelmet és bújkálást nyújt majd.

A Veteran a jó sztem:
Novice - pólyás szint FPSekkel ismerkedőknek.
Stalker - azért belőttem már pár fraget CSben meg BF2ben szóval ez se annyira...
Veteran - Élvezetes hent, mellette játék apróságok figyelése, csodálkozás
Master - Sok hent folyamatos koncentrálás az ellenre, kirándulásélmény elveszik.

Saját vélemény lehet érte megkövezni...

Novice - vicc
Stalker - a videók alapján ez is túl könnyű (Iamstalker.com)
Veteran - kihívás, élvezet, hent
Master - beszaratás a köbön :lol:

sztem meg:

novice -azoknak, akik csítelnének (de így nem kell, mert olya könnyű :))

Stalker - inkább a szerepjátékos-arcoknak, akiket zavar, ha rájuk van erőltetve egy taktika (mert általában a nehezebb fokozatokon cask akkor vagy hatékony, ha kitapasztalod a játék fizikáját/bugjait, de ez ronthat a játékélmlényből sztem, meg nem lesz annyira életszerű). szal én a stalkeren fogom nyomatni. :)

Veteran - hátmajd ha a Stalker túl easy lesz, akkor jöhet ez :) (hátha játék közben is át lehet állítani)

Master - Ittmeg biztos az lesz, hogy szemtől-szembeni harc kizárva, mert te kiüríted a tárat az ellen fejébe (najó, túlzok, ofcorse :)), az meg 3 lövéssel leterít (szal totál unreal), pisztolyt, géppisztolyt a végén elfelejtheted, és csak aknavetővel/pulse laserrel/automatashotgunnal lesz esélyed.

de persze ott a lehetőség, hogy alig lesz különbség a fokozatko közt. ez mostanában mintha kezdene divatba jönni. :S

Á a master nálad nem igaz.
Nem unrealra fog hasonlítani, inkább cod2-re pl.
ott ugyanugy fedezékbe bujnak, csak 2 lövéssel le tudnak teríteni, neked meg jobban kell bujnod.
szal inkább ez az elmélet lesz igaz

jaizé, nem a játékra gondoltam, hanem hogy nem lesz reális :) (mármint nagyon nem lesz az, mert úgy tűnik alapból is olyan az egész harcrendszer, hogy egy-egy küldi után 62 golyóval a testedben fogsz hazatérni, de két szendvicset bevágsz és minden oké lesz... fogjuk a stalker különleges atmoszférájára :D)

Kis OFF : ha már előjött, hogy mire hasonlít fegyverekben, célzásban AIban játékélményben.

fegyverek: BF2, kicsit néhol CS helyenként UT
célzás: inkább battlefield (MP demo alapján)
AI: CoD2
játékélmény: semmihez sem fogható... 8)

vlk":1s2a4mqu mondta:
jaizé, nem a játékra gondoltam, hanem hogy nem lesz reális :) (mármint nagyon nem lesz az, mert úgy tűnik alapból is olyan az egész harcrendszer, hogy egy-egy küldi után 62 golyóval a testedben fogsz hazatérni, de két szendvicset bevágsz és minden oké lesz... fogjuk a stalker különleges atmoszférájára :D)

:D

Crayon":3r5bqn9u mondta:
Kis OFF : ha már előjött, hogy mire hasonlít fegyverekben, célzásban AIban játékélményben.

Offozok:
BF ... Vicc .. CS .. Persze , hangtompítós Desert mi ? :lol: UT .. Gauss Rifli ? :D
Célzás: Nem BF nem is CoD , nem is America's Army
AI: passz .. pour 'em on!!!
Játékélmény: Jaja ! :D

Crayon":pze051be mondta:

Fegyverek: Battlefield2, CS:S talán
Célzás: max CoD2-höz tudnál hasonlíani, de igazából egyik se
AI: jobb mint FEARben
játékélmény: Fallout2 szerű 8)

szerintem elsőnek a legkönnyebben aztán jöhet(nek) a nehezebb szintek
azt hallottam hogy az eleje elég nehéz mert csak béna fegyverek vannak .

Én elvből nem indítok játékot legkönnyebb fokozaton, de azért a biztonság kedvéért (nehogy beleszaladjak valami idegroncsoló nehézségbe) marad a normálnak titulált stalker fokozat, utánna nehézségtől függően valami nehezebb!
Úgy gondolom egy ilyen játékot többször is végig fogok játszani! :D

Hát, mivel nem szeretem mikor egy játék hajtépésbe megy át, így lehet a Novice lesz a nyerő, de szerintem a STALKER szint sem okoz akkora gondot még! Kiderül!

Hát, ha jó képeket akar valaki csinálni, akkor a novice szint kell és nincs annyi ellenség van idő stb.. nehezebb szinten nehezeebb bebarangolni a Zónát... :?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul