Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azért mert sokszor legszívesebben fognék egy kalapácsot és szétverném a gépet, amikor megakadok és közbe állandóan kinyírnak, mielőtt rájönnék, hogy kell. Qrvára tud idegesíteni
Azért mert sokszor legszívesebben fognék egy kalapácsot és szétverném a gépet, amikor megakadok és közbe állandóan kinyírnak, mielőtt rájönnék, hogy kell. Qrvára tud idegesíteni
Nem tudni még pontosan milyen lesz a STALKER mentésirendszere, de nekem a FarCryos checkpointok nagyon bejöttek. Nem volt az, hogy na 10x kinézek és lelövöm az ellent és után a következő sarkon ezt megint eljátszom hússzor, hanem végig jól kelllett nyomni a két checkpoint között.
ps.: anno TombRaider1-ben nekem is (szó szerint) több mint 1000 mentésem volt :lol:
igazából a checkpointos módszer nem tudni hogy oldható meg... Open ended a game, így elég bajos szerintem... Amúgy jobban szeretem a checkpointokat, mert úgy kicsit nehezebb a dolga az embernek
végülis az megoldható. Tényleg, akkor is lesz töltögetés, ha lemegyünk a föld alá, vagy logikailag egy szint lesz a föld felettivel? Lesz -e külön térképe?
Hmm szerintem a nagyobb föld alatti területeket külön be fogja tölteni, mert minek egyszerre ha úgyis föld felett vagy. Kérdés mekkora ezeknek a kiterjedése.
Ajjjj én nekem se abból áll ki egy game, hogy végigcsítelem! Mondom: előszőr csíttel, utána simán, nem csak csíttel akarom. Ha megoldják, hogy sűrűn lehessen menteni, lemondok róla. De például egy olyan játékban, mint a GTA SA nem fogok százszor végigkocsikázni egy fél országot hogy 10x újrakezdjek valamit mert úgy agyon van bonyolítva. Multiban meg egyáltalán nem, mert az már kib@szás a másikkal.
hm Igazából a movie-kból amiket láttam, az derül ki, hogy a játék ott fogja még igazán csillogtatni az effekteket, úgyhogy elég nagy lesz a föld alatti terület szerintem
Én masteren kezdek. Minden játékot a legnehezebb szinten kezdek,hogy kiélvezhessem magát a játékot. Bár néha elég kemény pl: Rainbow Six:Vegas Igaz ott is csak a automatikus mentés miatt.