Melyik nehézségi szintet fogod választani?

Melyik nehézségi szintet fogod választani?

• Novice

Szavazat: 0 0.0%
  • Stalker

• Veteran

• Master

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
:?:

Én személyszerint megpróbálom először masteren, és ha túl nehéz lesz visszateszen veteranra.

Én úgy szoktam hogy először csíttel végigjátszom, utána jöhet csít nélkül (ált. minden játéknál :D ) Először a felderítés utána a game 8)

Azért mert sokszor legszívesebben fognék egy kalapácsot és szétverném a gépet, amikor megakadok és közbe állandóan kinyírnak, mielőtt rájönnék, hogy kell. :D Qrvára tud idegesíteni :D

Tibi":2gdhloy0 mondta:
Azért mert sokszor legszívesebben fognék egy kalapácsot és szétverném a gépet, amikor megakadok és közbe állandóan kinyírnak, mielőtt rájönnék, hogy kell. :D Qrvára tud idegesíteni :D
fal1
Auto save? quick save?
én ezért szoktam baromi gyakran menteni, na meg azért, mert gyűjtöm a játékaim savegame-eit

Ave":27d9k58c mondta:
fal1
Auto save? quick save?
én ezért szoktam baromi gyakran menteni, na meg azért, mert gyűjtöm a játékaim savegame-eit

Nem tudni még pontosan milyen lesz a STALKER mentésirendszere, de nekem a FarCryos checkpointok nagyon bejöttek. Nem volt az, hogy na 10x kinézek és lelövöm az ellent és után a következő sarkon ezt megint eljátszom hússzor, hanem végig jól kelllett nyomni a két checkpoint között.

ps.: anno TombRaider1-ben nekem is (szó szerint) több mint 1000 mentésem volt :lol:

igazából a checkpointos módszer nem tudni hogy oldható meg... Open ended a game, így elég bajos szerintem... Amúgy jobban szeretem a checkpointokat, mert úgy kicsit nehezebb a dolga az embernek:)

Pl menthetne akkor, ha változik valami a PDA Quests menüje alatt...

végülis az megoldható. Tényleg, akkor is lesz töltögetés, ha lemegyünk a föld alá, vagy logikailag egy szint lesz a föld felettivel? Lesz -e külön térképe?

Hmm szerintem a nagyobb föld alatti területeket külön be fogja tölteni, mert minek egyszerre ha úgyis föld felett vagy. Kérdés mekkora ezeknek a kiterjedése.

hispan1":25twx5ll mondta:
Tibi ezen a csítes dolgon most megrökönyödtem... ááá

Ajjjj én nekem se abból áll ki egy game, hogy végigcsítelem! Mondom: előszőr csíttel, utána simán, nem csak csíttel akarom. Ha megoldják, hogy sűrűn lehessen menteni, lemondok róla. De például egy olyan játékban, mint a GTA SA nem fogok százszor végigkocsikázni egy fél országot hogy 10x újrakezdjek valamit mert úgy agyon van bonyolítva. Multiban meg egyáltalán nem, mert az már kib@szás a másikkal.

hm Igazából a movie-kból amiket láttam, az derül ki, hogy a játék ott fogja még igazán csillogtatni az effekteket, úgyhogy elég nagy lesz a föld alatti terület szerintem

Én masteren kezdek. Minden játékot a legnehezebb szinten kezdek,hogy kiélvezhessem magát a játékot. Bár néha elég kemény pl: Rainbow Six:Vegas:) Igaz ott is csak a automatikus mentés miatt.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul