Medal of Honor (2010)

én majdnem megvettem , hát akkor jobban tettem , hogy mégse :D

Hát ha ügyes vagy hardon ki lehet hozni 6 órát is :D. A multit én sem próbáltam ki először a story-t néztem meg a multira még nincs pénzem arról majd még nézelődök, de sztem felejtős játék lesz :D.

azért ebben a videóban látszik a fanság lényege,hogy őt az MW2 ő vonza,és mivel a Medal of Honorral váltak le az Activision és az Infinity Ward osok nem csodálom mért pont a negatív oldalakat figyeli

en pl BF fan vagyok MW2 is megvan toltam egy ideig aztan 7ik prestigenel betett egy hackelt szerora kari elbaszodott visszallitani nem lehetett. mondom oke. jott a MOH de ez ugy szar ahogy van!!!!!!!!!!! toltam betat is belole azis szar volt, nemreg teljest is kirpobaltam ugyanoan szar, neha jacchatatlan es vannak idegesito dolgok. gyerek a videoba csak parat emelt ki a kuva sok hiba kozul. DE izelsek es pofonok h kinek mi jon be. tessek jaccani BF1942vel mert az megismetelhetetlen es orok :D

majd kiderul mikor lesz peccs es mit fognak alakitani benne :D de ahhoz h jo legyen kb 5 gigas peccs kene ami az egesz jatekot ujrarakja igazabol fogatlan

hát ez tényleg elég gány, a single nem olyan béna de a multi igen. Nagyon sajnálom,hogy a modern hadviselésből már kb semmit nem lehet kihozni.... ha nagyon ki akarjátok próbálni inkább kérjétek kölcsön....

Vissza
Top Alul