Master BAN/WARN/IP list

Szerintem nem kellett volna ennyiért már azonnal bannolni. Főleg ha az az eredeti hsz amit utoljára írt. Lehet hogy egy warn is megtette volna a hatását...

először természetessen megkérdeztem Hispan-t ő adta az ötelet

Ezt én meg is értem, de ahogy elnézem ő csak annyit írt hogy nem eredetiben van meg neki meg hogy meg kéne venni és nem crack-et torrentet stb-t írt-linkelt.... ezen akadtam meg :roll: .

Valakinek vagy van annyi esze, hogy nem mond ilyeneket, vagy elolvassa a szabályzatot, vagy így járt...

vosztrikov: Ban-t kapott, hungarizmus , viszájszítás stb...

monolitkatona megkapta a bant, etnikai kissebbség-ről szóló uszító videót linklet , és a wanr nem volt hatásos .

Vosztrikov IP címe: 89.134.72.192 -> tiltva
monolitkatona címe sajnos random, azt nem tudom tilatani.

NorbZ Warn 2 hétre mert az üzifalon warez játékkal kapcsolatban kérdeztt

Faith ban-t kapott warez miatt.

X E [14] hispan: Faith: eredeti a játékod, akkor minek a hamachi? Az csak bonyolítja.
[...]
X E [14] Faith: nem eredeti

SZEMÉTLÁDA16 , Murder3:S , Espanahistoria ban-t kapott , ok: tripla , régen ő volt murder 3 , most újra ittvan , Hispan, te is írhatnál a gs-nek hogy ott is csináljanak valmit .

elfogunk jutni odáig hogy bűúcsúzni fog onnan is :D

Hát én a gs-nek nem írok mert ott abszolút nem vagyok kompetens és háttal nem kezdünk mondatot... Majd ha ott is kiérdemli, kirakják, nem szólok bele a dolgukba...

vic Warn-t kapott , WAREZ WAREZ , win 7 topicban azt mondja ,hogy ő a faxa gyerek mert nemki megvan az rtm és hogy aktiválva van stb....

cphone ban-t kapott

ok:

" a cs magyarosito linket tudnatok adni? nekem angol van de tuti h van valahol magyarositas hozza mert 1x mar letoltottem, de gepcsere volt, szal mar nincs meg :S "

(magánvélemény , biztos valami letöltött xar cucc lehetett )

Vissza
Top Alul