Master BAN/WARN/IP list

Narayan 2 hét warn, lejár 2008.11.19.

hoppla, herceg7, Szabó Tamás, Jjeszi3, Kristóf visszakapták rendes rangjukat.

NaquaDaH BAN: nem eredeti játék:

NaquaDaH":3op3kaq3 mondta:
Sikerült rájönnöm a megoldásra. Nekem a játék nem eredeti, de viszont probáltam a magyar hang és felirat és az angol hang, felirat verziót is, és ezt a hibát csak a magyar csinálta 1.5.04-es verziónál, de mivel sikerült felraknom az 1.5.07-est, ezzel már nem csinálja ezt a hibát. Kellemesen tudok menüből és játékból is belépni a beállításokba.
Ez a hiba nekem csak a magyar verziónál jött elő, az angolnál semeik verziónál nem volt ilyen féle hiba csak a 30-40 percenkénti játék megszakadás és 1-2 küldetéssel volt baj.
Köszönöm hispan-nak hogy figyelt rám és segített volna!!
Jó játékot!
Sziasztok

Murder3 IP címei: 84.1.99.146

(kiegészítem a topikot ezzel a feljegyzés-típussal is, hogy a bannolt vagy bannolásra váró emberek más névvel való visszaregelés után is lebukjanak)

Murder3 BAN-t kapott. Az okok ismertek, konkrétan ezért gurult el a gyógyszerem ma:

Murder3 írta az üzenőfalon":harx28iy mondta:
X E [0] Murder3: azt láttam hogy nincs ott egy topik se de nem értem na de mind1.
X E [0] Murder3: nem rám tartozik
X E [1] Murder3: öröm itt lenni komolyan mondom.Jó tudom én tettem tüzifát rendesen a tűzre de én a legutóbbi balhé után nem írtam semmi oylat ami indokolná ezt.
X E [1] Murder3: és még én generálom a balhét állandóan?nagyon elegem van már néhány emberből itt de nem tudom ha ennyire zavarom már a jelenlétemmel is akkor miért nem mondja meg nyíltan.
X E [1] Murder3: Eddig az volt a baj hogy offoltam meg dedós felesleges hozzászólásokat írtam és teljesen érthetelneül. Azóta nem is offolok nem is írok mindenhova hogy nehogy felesleges leygen és a helyesírásra is külön odafigyelek. nem is íro kmár oylan gyakran ie direk
X E [1] Murder3: lassan már írni sem merek mert ha lesz megint egy olyan hsz-em ami nem tetszik majd pár embernek rögtön kapom a szememközé a bannt.
X E [1] Murder3: mondjuk felesleges gondolom úgyis mindenki azt szeretné hogy takarodjak innen el. Azzal hogy én itt leírom a bajom semmit se érek el...
X E [1] Murder3: max csak azt hogy majd lehet megint miért cseszegetni meg oltogatni stb,,,

Abszolút igen. Meg is írtam neki, nem titok (gratulált Murder3 kidobásához, mire vázoltam neki a harci helyzetet és - akárcsak Murder3 anno - megígérte, hogy megváltozik, mindezt 5 levélen keresztül; és kiderült, hogy 10 éves és nem értette, miért baj a gyerekes viselkedés).

Vissza
Top Alul