Master BAN/WARN/IP list

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
A topik azzal a céllal nyílik, hogy tisztán és táláthatóan át tudjuk tekinteni, hogy
1) ki
2) mikor
4) miért
5) kitől kapott
6) WARN-t vagy BAN-t
7) és mennyi időre

Tehát ide be kell majd másolni pontosan mit írt az illető és mit kap érte és hogy meddig.

BAN esetén aláírás helyetesítendő a bannolt okkal és dátummal.

Örök BAN esetében ne feletsétek el BANNOLNI az e-mail címet és a IP-t is.

Ide pedig CSAK a BAN-okat és WARN-okat írjuk, kibeszélés a Rang Változások topik alatt.

ps.: kinevezéseket nem kell ide írni

Archív:

Kanyhalos - moderátori jogokkal való visszaélés, közel 1000hsz törlése és egyéb nyalánkságok - BAN örökre (megj.: neve nem szerepel a BAN listában, gondolom törölve lett teljesen)

Gyurcsány Ferenc - Kanyhalos reg - BAN örökre

Vasile Tarita - Kanyhalos reg - BAN örökre

s.t.adam - Kanyhalos reg? - BAN örökre

st.a.d.a.m - Kanyhalos reg? - BAN örökre

mancubus - Warez topic létrehozása, vita a moderátorokkal - BAN örökre /szerk. Tibi/

Burer - Kanyhalos reg - BAN örökre

Anton[GSC] - kamu reg - BAN örökre

'hispan1 - kamu reg - BAN örökre - szintén törölve a rendszerből

ps.: aki tud több infot, szerkesztheti a hsz-t.

Archív:

Metalmilita - képi aláírás használata miatt WARN feb. 1-ig

jim67 - viszályszítás miatt WARN feb. 1-ig

Wotanson - viszályszítás miatt WARN feb. 1-g

Misi 007 - modortalanság miatt WARN feb. 14-ig
ps.: eredeti hsz elveszett...

Később az üzenőfalról:
X E [21] Misi 007: kaptam két hét warnt azért mert nem is "szókimondósan" írtam le azt amit akartam szánalom...

X E [21] Misi 007: nyugodt vagyok csupán nemtetszésem fejezem ki persze majd jönnek mingyárt a nagyobb szankciók...

X E [21] Misi 007: még azt is moderálta hogy "megyek TV-t nézni" gondolom az is szabályzatot sértett ekkora egy szánalmat te jóég... :D

Misi 007 kap egy ÁLLANDÓ WARN-t, ami azt jelenti, hogy ha rossz fát tesz a tűzre BAN-t kap.

Küldtem neki egy PM-et:
Kedves Misi 007!
Közös moderátori megegyezéssel arra jutottunk, hogy kapsz egy állandólagos WARN-t, mivel nem tudod tiszteletben tartani a UHSF szabályait és több moderátort is személyesen támadtál. Az új státuszod azzal jár, hogy ha bármi gond lesz, annak a BAN lesz a vége.
Remélem sikerül megtalálni a megfelelő hangnemet és mindenki békében tud majd fórumozni.
Üdvözle
ttel:
pYura
Misi 007":3qd9k0oi mondta:
Hú de kemény kockafejű... :D
adhatod a bant hol érdekelsz dobhatsz egy IP bant is mellé...
fogom és újra bereggelek majd
Röhögnöm kell mekkora szánalom vagy...
Mától közellenségnek nyílvánítom és BAN-olom. Aki rájön, hogy milyen új reggel jött be az tegye ugyanezt. Kösz.

Berci WARN-t kapott warez tevékenységért 20080228-án. Lejár 20080313-án.
gabriel_cs.15 csatlakozott, hasonló körményekkel és feltételekkel - pYura

hafner13 warn rangot kapott, mert CD kulcsot kért az üzenőfalon. Lejár: 2008. 06. 20.-án.

Oszibcsi warn-t kapott, mert CD kulcsot kért és nem olvasta el a szabályzatot. Lejár 2008. 07. 10-én.

Mesterlövész warn-t kapott, mert CD kulcsot kért és nem olvasta el a szabályzatot. Lejár 2008. 07. 14-én.

tommyking9228 warn-t kapott, mert azzal kérkedett, milyen jó hamis játékkal dedikált szerveren játszani. Lejár 2008. 07. 14.-én

K-man és Tompo warn 2 hét, lejár 10. 20.

Update: k-man bannolva újabb szabálysértések miatt.

Vissza
Top Alul