Mass Effect 2 (2010)

Maverick

New Member
Csatlakozás
2009.03.13.
Üzenetek
100
Reakció pontszám
0
Nem találtam ilyen topicot de szerintem megérdemelné, iszonyat hangulatos játék.

Van egy kis gondom, nem tudom ki tolja, de aki igen az segítsen légyszíves.
A mentésekkel van gondom, elmenteni elmenti a játékot, legalábbis kiírja, hogy "mentés sikeres"
de a load menüpontban nincs semmi! Ha nagy mentést csinálok, a save menüben ott vannak az előző mentések. Szóval nem lehet betölteni! Többen jártak így, olvastam a hivatalos fórumon, de b*sznak válaszolni! Meg is venném, ha 100%ra tudnám, hogy azzal nem fogja
ezt csinálni, mert már gondoltam mindenre, rengetek dolgot kipróbáltam, 3 napja ezzel szívok, valaki
segítsen! Ja és még annyi, hogy a legtöbb embernek meg működik, kifogástalanul, szóval nagyon
nem értem, és nem eredeti játékkal tolják!

PAtch? nekem nem eredeti és tökéletesen megy. Lehet a te géped nem akarja támogatni.

Az azért szép, hogy senkit nem izgatott :D Pedig kategóriájában ez a legjobb véleményem szerint.

Scarecrow nem értem mit mondasz, azt tudom, hogy lehet importálni a karakteredet, de én nem akartam. Az 1. rész fent sincs már, és a mentéseit megtartottam, de elraktam máshova. Az a problémám, hogy új játékot
kezdek, megszerkesztem a karakterem, beállítom a személyes adatait, elkezdem a játékot, mentek [akár gyorsba akár nagy mentés] kiírja baloldalon hogy a mentés sikeres, de a loadnál, ha be akarom tölteni nincs semmi! Kell hozzá a Mass Effect 1? Vagy mi?
Ja és amúgy az 1. résznél is valami ilyesmi lehetett a gond, csak az megoldódott, nálam nem a
C: megjatón van minden, hanem több részre van osztva a vinyó külön programok,játékok, felhasználói fiókok dokumentumok stb.

Megoldódott a rejtély!
C:re kell áthelyezni a mentést csak valamit elrontottam, aki hasonló gondokkal küszködik, azok miatt mondom.
Iszonyat jól néz ki a játék, eddig semmi gondom vele, hangulatra is van olyan mint az 1. kicsit ridegebb, és
lehangolóbb, de nagyon jó! Ajánlom mindenkinek.
Kösz a segítséget azért srácok!

vagy csak nem jön be neki az űrutazásos akármi :D. Nekem megvan eredetiben az 1. része kb 1 délutánt játszottunk vele haverral , nem volt rossz , de utána valahogy nem tartottam rá igényt :D

a 2. része biztos , jobb , sokan mondogatták tán többet lehet lövöldözni meg stb , na ha ocóbb lesz akkor majd :)

azér ennek van súlya 2dvd :S , meg 15gb, viszont volt valami kártya a dobozban amivel valami extrát lehet aktiválni.

2 videó a drága jó mass effect 2ből:D kis félreértés poénok:
a Jó Sheaprd bevisz egy gethet és megfelelően kivédi a Kvariánoknál
http://www.xfire.com/video/3e3d79/
Shepard bemegy, kicsit agresszorosodik mert nem engedik be a havert :D
http://www.xfire.com/video/3e3d7d/

aki nem érteni: a Kvariánok ősellensége a Gethek, akik ellenük fordultak, és elkergették őket otthonaikból évszázadokkal ezelött...

kicsit elévült a topik, így beteszek pár képet az én N7esemről:
Mordin proffesszor:
108979432-4.jpg

Taktor:
108918573-4.jpg

a 2. kép , de akkor még 1 kérdés milyen kasztban jáccol ?

Vissza
Top Alul