Márka topic

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
KönigsTiger":2y80c74s mondta:
noveremnek zsigulija van(igaz mar csak a garazsba mert elrohadt(nem rozsdasodott, ROHADT) az elso felfuggesztes de amig azt nem vettek eszre addig 120ra kilehetett huzni a palyan. egyebkent iden 36 eves a kis zsiguli :D :D :D :D :D oan szep meregzold szine van
Ilyneről sem mindig hallani. Elrohadt. Loll.

MZ-ETZ150-92.jpg

Ilyenre gondolsz zombimorzsi??
Miert nevetnenek ki? nem nevetséges ha az ember ilyennel jár szerintem nagyon nem az, nekem mondjuk teccik a moci, ahhoz képest milyen régi modell még mindig jól néz ki.

Igen,majdnem ilyenre,de amiképpen látom ez egy 250-es verzió,amit eredetileg szerettem volna venni,de csak egy olyat találtam,ami árban is,és állapotában is megfelelő lett volna,de az meg egy úgynevezett "bűntényes" motor volt,és a tulaj,aki a rendőrségtől szerezte,kapta,vette-mit tudom én-szóval azt mondta,ha át akarom íratni,nem biztos ,hogy engedik.
Ezért aztán hagytam a fenébe,és így lett egy kb.15 éve a tyúkxaros pajtában álló gépből egy meglehetősen kikupált mocika.
Ha majd okosabb leszek,felrakom a képét is.
Sokat kellett vele vesződnöm,de megérte,mert a vételárral együtt,beleértve a felújítási költségeket,az átíratást nem egészen 100.000-ből van egy teljesen tökéletesen működő járművem.
ennyi zséből szerintem még egy lepukkant robogót sem tudnék venni,esetleg egy jobb kerékpárt,de abból sem a legkülönbet.
Ja,a motor tankja szerintem viszont a 150-esé,és ezért dizájnosabb,szóval erősebb is,meg szebb is.

Hát én nem tudom hogy 150 v 250, csak ezt a kepet talatam a netten elsőnek... amugy meg tényleg desinges, van aki szereti az ilyes fajatat van aki nem.

A BKV=Büdös Koszos Vállalat
Amikor ezt először meghallottam,fetrengve és sikítozva röhögtem.Tényleg.

Így,negyvenegy évesen már kihagyom.Volt benne részem elég.Megízzadtam a hónaljszagú nyárdéli buszokon.Elég volt a tülekedésből,a toszakodásból,a "rátapostam a lábadra de legszívesebben a fejedet csapnám szét" fogvicsorgásokból,a füstszagú,koszos emberekből.Inkább megyek kocsival,vagy sehogy!

Mindegy,szóval azt hiszem,én leragadok már a Chevynél,s ha még egyszer talán-feltéve,de meg nem engedve-ismét autót veszek,az szintúgy-persze lehet használt-de szintén ez a márka lesz!Már nézegetem az utódokat is! Pl egy Chevy Orlando.

Porsche Karrera szóba jöhet :?: mer ha igen, akkor nekemis kölcsönadod :!: :roll:

Én már csak a távolkeleti márkákban bízom!Lehetne mondjuk Mazda 6-os is,merthogy az is egy gyönyörűség,vagy egy Toyota Corolla.Az is nagyon bejön nekem!

Maradok a hatoskánál,nekem már az is egy álomautó volna!De a mostanit sem akarom megbántani,mert valójában szerelmes vagyok bele,persze csak úgy,ahogyan az ember és az autó egymáshoz kapcsolódik... :oops:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul