Magyarítás

Akarod, hogy elkezdjük most fordítani a CoP-ot magyarra?

• igen!

Szavazat: 0 0.0%
  • ráér megjelenés után

• nem

• Összes szavazó
    0
BUÉK!

Huh, de megszaladt a hozzászólás-számláló. :) Naszóval:

VinoBob, be kell jelölni a "botelhárító rendszernek" a kiírt szmájlik helyét. Idézem az idevágó hozzászólást a vendégkönyvből:
Az utóbbi hetek legnagyobb forgalmát a robotok (hálómászó programok) hozzászólásai jelentették, ezért új hozzászólás írásakor nehezítést vezettünk be: be kell jelölni néhány jelölőnégyzetet, mégpedig a felsorolt ikonok helyének megfelelően. Tehát pl. nevetés és villanykörte esetén a jobb felső és a bal alsó négyzetbe kell betenni a pipát, különben nem kerül be a hozzászólás.

vazvaz, természetesen, Lövész és szervoruha, ahogy eddig. A magánzó helyett most független sztalker lett. A disclaimer-szerű duma a fordítás alapjául szolgáló nem hivatalos angol szövegre utal, mert nem vagyunk meggyőződve annak teljes szöveghűségéről. :)

Tibi, vic és The Ras, örülünk, ha tetszik, és jó szórakozást!

értem. akkor úgy látszik én bot vagyok, mert nem siekrült átmennem a turing teszten :D

amúgy thnx mindeki nevében, ezentúl már azok is élvezhetik a játékot, akik nem tudnak idegenül.

köszi még nem próbáltam csak annyit kérdeznék hogy megint két magyarítás verzió lesz nálatok mint a socnál? (tehát 1.0 és 1.1 valami ilyesmire golndok)

VinoBob, akkor most átnevezed magad VinoBot-ra? :)

gabber 9511, itt csak némi szövegváltozás várható a hivatalos angol megjelenése után. A feliratozás már benne van, és egyelőre működőképesnek is tűnik. A SoC-nál utólag készült a feliratozó, de gondok adódtak az 1.0004-es javítás miatt, ezért úgy döntöttünk, hogy legyen egy szinkronfeliratozás nélküli változat is, de (a feliratoktól eltekintve) a szöveg ugyanaz bennük.

Ma fejeztem be, ezer kösz a magyarításért! meg-hajol

Uraim, Ez szép munka volt. Ezer hála és köszönet érte. Mostmár mindent értek a játékból, teljesen magyarul végig vinni sokkal jobb.

Update: TSL16b ha gondoljátok volna még itt egy kis help amit le lehetne fordítani. Ha A3-ban nyomtatja őket az ember jól láthatóak és olvashatóak.

Álmodik a nyomor... Arra még várni kell pár hónapot.

mind a 2 , mert sajnos sokan nincsenek meg magyarosított dolgok nélkül :D

Sufnituning magyarítást nem lehetne hozzá készíteni?

Néhány lelkes rajongó összeállhatna egy hozzáértő keze alatt, és pikk pakk meglenne a szövegek magyarítása. Persze csak akkor ha gyárilag nem magyarítják a szövegeket...

jah értem...sajnálom, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást:) Van belőle jópár...

MÁr elkészítettek eggyet ráadásul nightvisonék is befejezik szóval többböl válogathatsz:)

Vissza
Top Alul