Magyarítás

a mentéseket ebben a mappában találod

C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\savedgames

áttmásolod a mappát mondjuk 1 pendrive-ra vagy 1 másik partícióra, aztán ha valami gond van akkor megvannak a mentések .

Nem kötelező újat kezdeni, de mivel a legelején generálja az összes szereplőt, az emberek neve megmarad azon a nyelven, amilyen a kezdéskor volt beállítva (és nem fog stimmelni a magyarításban szereplő lefordított nevekkel). A mentésbe is bekerülnek a nevek és a PDA-szövegek, rejtekhely-leírások, úgyhogy tényleg csak az új játékban lesz minden egységesen a beállított szövegkészletből.

sziasztok! vki tud segiteni h priboihoz létezik vhol magyarositás? :roll:

priboihoz nem létezik még magyarítás... viszont készülget ha készlessz tudni fogod .

Kipróbáltam a Stalker SoC. De nem eredetibe. Tudom dá-dá! De marhára tetszik ez is, és meg akarom venni! A Clear Sky kölcsön kaptam eredetibe, az is tetszik, de csak szépen sorjában! A gondom az hogy nem találok sehol dobozos verziót. Interneten, Magyarországon nem elérhető. Letölteném Steamről -és ez a kérdésem- de jó-e hozzá valamelyik magyarítás?

Priboihoz készül magyarosítás? :O :O
juhúúúúúúú :D :D :D
jól indul a napom :D

Hát elméletielg 1 ember dolgzik rajta de ez titok mert lehet nem jut semmire. AMúgy meg azthiszem hannibalking is jelntkezett befejezni

[mod]ez a topic ha nem vettétek volna észre nem a Priboi és egyéb modok magyarításokról szól , hanem a végeleges shoc játék magyarításáról , szal az OFF-ot be lehet fejezni , és legközelebb érdemes visszaolvasni :wink: [/mod]

uhh sry észre se vettem:D eddig még a topikot sem csak írtak bele:D Pedig za összes mod topikot ami naggyobb volt végig olvastam:D

bocs Jim és azthittem hogy úgy az egész modhoz meg mindenhez kapcsolódik ami a shochoz is. :oops:

Jim belepiroskodott a dolgokba és hogy leállt itt az élet.. :D

Vissza
Top Alul