Magyarítás

szerintem az uhsf mod ot nem kell magyarítani jól van az angolul.

No persze, de aki magyarul játszik az valószínűleg most alapból el se tudja az UHSF-et inditani mert kilép. Felétve ha szövegfájlt használ és használ. Nem bonyolult átállítani hogy magyaron is menjen de akkor meg magyar is meg nem is? Egyrészt ezért másrészt meg milyen már hogy magyarok készítette mod és nincs magyarul :P :D

nem fogok vitatkozni én nem tette fel a magyarítást és nem is fogom (még nem tudtam jól angolul és akkor is az összes játékot MAGYARÍTÁS nélkül jácottam (lsd:deus ex)

okok, ne is még mielőtt bármi lenne csak mondtam hogy tudod vannak akik feltették és azoknak jó ha ezt is használhatják magyarul

akkor majd lehet csinálni 2 verzitót a magyart meg az angolt :wink:

uhsf-be nem sok angol rész van, csak pár ruha leírás meg a blowout leírás... a többi már default. DE a már meglévő magyarításokhoz nem szeretnék nyúlni, inkább lefordítom én, ha ilyen gondot okoz, hogy nem magyar.

ezzel nem kell foglalkoznod majd én megcsinálom már sokfajta javítós mod meg is van magyarul majd beteszem a szövegeket. A többit meg lefordítóm szóval majd én megcsinálom. :wink:

Csak elboldogulunk az angolal is az UHSF modban. Vagy lesznek teljesen új küldetések ? Bár azt is le lehet fordítani.

Amúgy a webforditás oldalon 512 karakter szöveget lehet fordítattni, innentől csak másolgatni kell s megvan a magyar szöveg. Bár kényelmesebb magyarul olvasni az nem vitás.

webforditas rakás kaki már megbocsáss, ha olyan egyszerű lenne szerinted miért nem magyar az össze játék?
Uj szövegek is vannak benne mert pl. a javításoknak is van saját dialógusuk amik eredeti fájlokat használnak amik felülirják a magyarod ha az van. + a localizations is miáshova mást mutat de ez a könnyebb sokkal egyszerűbb része. És igen én is érteném az angolt és értem is de ha magyarul olvasom a PDA-t ugyis megy az idő ha még az olvasás után gondolkodni is kell, pfű :D

Ez úton szeretnék bocsánatot kérni Raptor-tól és csapatától! :oops:

Sajnos elkapott az indulat, nagyon nyersen fogalmaztam, de útálom ha más munkáját lehordják, és az internet egyik "csodálatos" tulajdonságának köszönhetően mindenhol visszahallom ugyanezt....de ennyi nem lett volna elég, kellett még hozzá az is hogy:
"Egy hét alatt letöltötte a BÉTÁT maj átírta a szövegeket és voilá... " Hát igen...lopással vádolni másokat, ezzel telt be a pohár!
Bocs, de ezt muszály volt leírnom!
OFF OFF

TakiHUN":2tp71thw mondta:
Ez úton szeretnék bocsánatot kérni Raptor-tól és csapatától! :oops:

Sajnos elkapott az indulat, nagyon nyersen fogalmaztam, de útálom ha más munkáját lehordják, és az internet egyik "csodálatos" tulajdonságának köszönhetően mindenhol visszahallom ugyanezt....de ennyi nem lett volna elég, kellett még hozzá az is hogy:
"Egy hét alatt letöltötte a BÉTÁT maj átírta a szövegeket és voilá... " Hát igen...lopással vádolni másokat, ezzel telt be a pohár!
Bocs, de ezt muszály volt leírnom!
OFF OFF

OK, én nem haragszom, viszont egy részt nem értek: Tőlem, és csapatomtól kérsz bocsánatot, mert szídtál minket vagy nem tudom, de azért szídtál, mert lehordtuk más munkáját? Nemtom érthetően írtam, de a lényeg, hogy nem én, és a csapatom szídta más munkáját, hanem Gatyamatyi, és a "bólogató birkái". Gatyamatyinak pedig annyi köze van a mi csapatunkhoz, mint Supermannak a STALKER-hez :P

Tehát énis bocsánatot kérek az ego-s hozzászólásomért, de tényleg rosszul jött ki, talán nem tűnt volna ilyen nagyképűnek, ha odarakok egy smile-t. Bár nembiztos hogy segített volna rajta, mert most szégyellem magam hogy visszaolvastam, mert a "azért az is munka"- ezen nem segített volna bizony semmilyen smile. A lényeg, hogy roszul jött ki, nem lenéző szándékkal írtam.

Hát nemtom, mert eltűnt az UHSF topik, és ott volt a link, amit küldtem, viszont a magyyarítást elraktároztam valahova, és azt meg meg is kell keresni :D

Üdv! Nekem a Repair mod versus magyarítás a gondom!
Felraktam a repair modot. Egy dolog, hogy eltűntek a mentéseim, de leszedte a magyarítást is. Amikor meg a magyarítást felrakom, eltűnik a repair mod. (gondolom a game data mappába felülirja.) nem lehet ezt vhogy megoldani?

Sziasztok

Lenne egy kérdésem: ha leszedem a magyarosítást, akkor új játékot kell kezdenem, vagy mehetek tovább?
(STALKERHUN-v1.20.zip)

gyakorlatilag nem kellne új játékot kezdeni de inkább azt ajánlom hogy kezdj.

Lenne még egy kérdésem, hogyan lehet kimenteni az eddig lejátszott részeket? (mintegy biztonsági mentés)

Vissza
Top Alul