Magyar Honvédség

Megdöbbentő hír, bár én ezen sem csodálkozom.....sajna nem NATO szabvány, gondolom ez lehet az egész magyarázata. Bár érthetetlen, hogy technikai mentőeszközként miért nem használják...elvégre orosz vas !? Nincs párja ! :)

zombimorzsi : Én 1x-er voltam egy ilyen "kiselőadáson" ahol levetítettek egy fél órás kisfilmet....
nos dióhéjban ugyanazt tatralmazta amit elmondtál morzsi bár ez "régi" felvétel volt :S(aha persze... 5 perc összevágni egy újjat) .Szal hullajelöltnek tökéletes a magyar, mint ahogy a második világháborúban is az volt.... biciklis zászlóaj forever! Esetleg ha mechákkal feszitenénk ahogy majd a japók fogják tenni pár év múlva , meg öngyógyító testpánéljaink lennének (3.évezred=>Usa)akkor esetleg(bár hülyeség összehasonlitani őket velünk).:twisted: Szal necces... :( Csakhogy példát mondjak anno a spektrumon(most már ezt is elvették nehogy túl okosodjunk)volt a hadseregek minőségéről dokumentumfilm a tucat amcsi tankokat a németek csak Tommy kuktának nevezték elég volt egy helyen eltalálni azt bennégett a "tapasztalt" kezelőszemélyzet .A tigrisnek is volt gyenge pontja nem arról van szó... de csak egy, a fara de semmi más.A Szung Ce : Háború müvészetét ajánlom minden fórumozónak elég nehéz megérteni nem egyszerű de nem is lehetetlen.Ma a menedzser oktatás szerves része amúgy. :)

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/daGdpK6UYhM?list=PL9463CD9E62727EEB" frameborder="0"></iframe>

A NOL cikkének kommentjein jókat röhögtem,volt köztük nagyon találó is.
Na,most nekem erről, az egész kísérletről a fent beágyazott film 35:39-nél levő részlete jut hirtelen az eszembe....(Tessék csak odatekerni!)

Ez annyira "azé" nem vicces,viszont sajnos igaz hasonlat!
:|

zombimorzsi !

"A NOL cikkének kommentjein jókat röhögtem,volt köztük nagyon találó is. " A kedvedért elolvastam a kommenteket, valóban némelyik találó ám legtöbbjük ostoba, sötét, cidónyaló, hozzánemértő fröcsögő barom.

Na,ezeken lehet röhögni...A hülyeség szerintem időnként mulatságos,tulajdonképpen a humor egyik alappillére is egyben.

Ez volt a legjobb : "Jó ez az izé, csak elkésett. Mohácsnál összesz@rták volna magukat a janicsárok, ha meglátják." :D

Vissza
Top Alul