Magyar Honvédség

Tibi":3nqqxnea mondta:
Megnézném mi történne egy emóssal a seregben... :D :D
-fejbelőné magát :D
-gránátot nyelne
-felvágná az ereit.......

ám ezek az ........ emosok akkora nubok nem tudom hogy élnek de nagyon hülyék nem is tudom hogy alakulhatott ki egy ilyen stílus vagy mi a faxom már szánni nem tudom őket.... szégyen... és ez a divat...
és mi is ennek az emonak a lényege azt soha nem értettem de az biztos hogy elmebeteg aki ezt kitalálta...

Nem tudom fogalmam sincs hogy lesznek ilyenek és mitől válnak ilyenné. Nem tudom, én nem ilyen ember vagyok de kikéne őket tenni máshova.. komolyan és ez terjed is:S

Hát nem egy álom volt neked akkor a katonáskodás. ITt jönn a szerencse hogy a beosztásnál a részeg beoszto, egy fejesnek a fiának hiszi az embert. :D

Magyar tábornok veszi át a parancsnok-helyettesi beosztást az EUFOR erők élén. Nagy Tibor dandártábornok 2010. január 25-től egy évig látja el feladatait a boszniai misszióban.Grat taps1
nagy_t_2n.jpg

www.honvedelem.hu

Rendszerbe álltak azok a világ élvonalába tartozó MRAP Cougar páncélozott gépjárműtechnikai eszközök, melyekkel az MH PRT tűzszerész részlege erősödött. A sajátos kiképzésű páncélzatnak köszönhetően a kapszula védelmi képességei egyedülálló biztonságot nyújtanak tűzszerészeinknek, katonáinknak.
prt_mrep_1n.jpg

prt_mrep_3n.jpg

MAGYAR HONVÉDSÉG
017.jpg

Amugy a gyalogságnál mék valami ak variáns van rendszeresítve?

ak van , fejlesztettek rajta ezt azt , meg tettek rá kiegészítőket , mondván más fegyverosztály bevezetése , több pénzbe kerülne. és itthon még mindig ak 47 van , 74-et pl: romániában használnak .

Nabukodonozor":q2komohi mondta:
Rendszerbe álltak azok a világ élvonalába tartozó MRAP Cougar páncélozott gépjárműtechnikai eszközök, melyekkel az MH PRT tűzszerész részlege erősödött. A sajátos kiképzésű páncélzatnak köszönhetően a kapszula védelmi képességei egyedülálló biztonságot nyújtanak tűzszerészeinknek, katonáinknak.

3 darabot vásárolt a honvédség. Darabja 200 millió forint volt. :wink:

Már a románoknak is jobb van, pedig azok elvileg csóróbbak.:s

Vissza
Top Alul