Magyar Honvédség

Nagyon perfekt mit ne mondjak ! Köszönjük ZsSzP (Zsidó Szocionista Párt) ! A luxusvillákban,és a zsidó nemzeti bankban van éppen a modernizálásra szánt pénz.

[mod]te antiszemta vagy ? nembaj NINCS POLITIKA A FÓRUMON , WARN 2 hétre - jim67[/mod]

Neked is Boldog Karácsonyt... Már azt se lehet megmondani ami van ? Ennyierővel,ha felszállsz a buszra az is antiszemitizmus ! Én most nem a zsidókat szidtam,hanem azt amit képviselnek,és amit tesznek hazánk "érdekében". Nem értem mi a bajod ...

Az a baj, hogy ez a nevetséges maszlag folyik mindenhonnan, hogy az izraeliták beveszik az országot meg ellopják a nemzeti vagyont meg kivásárolnak mindent. Szánalmas. Ez a teremtett ellenségkép arra jó, hogy az egymást váltogató két hatalmi elit szabadon garázdálkodhasson. Egy szó nem sok, annyi nem igaz belőle. Ezt az országot magyar emberek, magyar érdekcsoportok mozgatják és bontják el. Ezzel a többség képtelen szembenézni, inkább rá van kenve az egész valamire. A probléma tényleg csak az, hogy ezt egyesek annyira komolyan veszik, hogy pártot alapítanak rá... Na nem is mondom tovább, mert ez már tényleg nevetséges. Vallásában, hitében, politikai nézetében nem sértünk meg mást, Te se tedd légyszives.

Van egy hatástalanított AMD-m, apu kapta, mikor leszerelt, azzal a szobában nem lehet megfordulni, akkora és olyan nehéz. Tényleg vacak. Ellenben felmerül a kérdés, hogy ennek a haderőnek, a haderő maradékának kell-e ultramodern felszerelés? Nem azt mondom, hogy ezek megfelelő fegyverek, de sokan itt olyan dolgokról beszéltek, amik a COD4-ben tök jól aratnak, aztán alig használja őket valaki, mert annyira drágák. Költséghatékonyan kell gondolkodni.

Ez történt (a törvénytelen lobbi mellett) a Gripenek ügyében is: A legjobb megoldás, ami fel sem merült, a régi MIG-ek korszerűsítése lett volna (lásd németek: az oroszokkal korszerűsítették a régi MIG-21-eseiket töredék árból, és - javítsatok ki, ha tévedek - még mindig szolgálatban állnak). Ez után az F16-osok vétele/üzemeltetése lett volna a legjobb, majd jött a harmadik megoldás, a legdrágább és mellesleg katonai szempontból legdefektesebb dolog, a gripenek vétele. Ezt a szerződést már a szállítások alatt felül kellett bírálni és ráfizetni, hogy a megérkező gépek végül is jók legyenek valamire. Nade megint itt a kérdés: légtérőrizetre kell-e több/jobb? Nem.

Ennek az országnak a határai úgy lettek kijelölve, hogy védhetetlenek bármiféle behatással szemben. Ilyen helyzetben ha egy aranybányán ülnénk, akkor sem lenne annyi pénzünk, hogy egy valamire jó hadsereget tudjunk kiállítani. Nem is kell. A szakértelmet, a tapasztalatot kell megőrizni minden fegyveres testületél, és ez szerencsére megvan. A környező országok rendőri erői (Ausztriát is beleértve!) éves rendszerességgel érkeznek ide például vezetéstechnikai/lövészeti tréningre tőlünk tanulni! Ennek van értelme, meg az együttműködésnek, nem az egymás elleni készülődésnek (ami hálistennek nincs is). Kicsi, ütőképes fegyveres alakulatok kellenek, amik jól mobilizálhatóak, gyorsan bevethetőek. Ezen az úton volt az első lépés a hivatásos haderő, aztán ha döcögősen is, de haladunk rajta tovább...

Én azért nem bánnám ha lenne újra sor kötelezettség. Azért jó pár fiatalnak az agyával jót tenne és tisztelet tanulna. Megtanulná becsülni a másik embert és parancsot követni mert vannak jó páran akik már azért sem mehetnének el dolgozni mert nem lennének képesek végre hajtani amit megmondtak nekik inkább otthon maradnak. Vagy immel ámmal megcsinálják mivel jó munkához idő kell a rosszhoz mégtöbb és ők a másodikat választják.

Hispan figyelj. ÉRtelems ember vagy, ha csak kicsit is utána fogsz érdeklődni akkor én már annak örülk. Ezek aa hírek sajnos igazak. Először én is baromságnak tartottam. DE menj el MAgyar Róbert akadémiájára. Azn felül hogy megtanít pénzt keresni (soakt könnyen!!!) sok mindent elmond hogy mi folyik a világban. Sajnos én hiába mondom neked ezt nekem nem fogod elhinni. LAssan meg lesz az Észak-Amerikai unió. Pénz neme az Amero. Idáig én is hülyeségnek hittem. De ilyenkor elém hozták magát az AMEROT!!! És nem holmi idióta ember, hanem gazdag ember akinek sok tudása van. Ezért gondolom kapom a warm-t de ha sikerül egy kicsit téged elgondolkodtatnom és utána nézel 1-2 dolognak nagyon fogok örülni.

NEm vagyok se náci se hungarista...

[mod]Nem zsidózunk! - hispan[/mod]

Ennek ellenére most én is megkapom a jutalomszabit.

(Igen, a zsidók, és a komenyisták szedik szét az országot. Nem feltétlen a pénz kell... Ja igen a komcsiknak igen, de a zsedejeknek az ország kell... Mi földrajzilag nagyon jó helyen fekszünk. Lehet hogy nem csak emiatt, de ez is közrejátszhat benne. Természetesen nem a kis zsidókra gondolok, azokkal nincs bajom. Hanem a nagy fejesekkel...) Kérem a szabit.

rayder: Bakker... Az meg már rég rossz, ha már ki kell jelenteni hogy mi nem vagy. De sajnos itt tartunk.(Oszt ha Hungarista lennél?? Magyar vagy.) Továbbra is igényelem.

hispan:Tiszteletben tartom kérésedet,és nem irogatok nyilvánosan ilyeneket itt. Te legalább válaszra méltattál kolegáddal ellentétben.

erre nem fogok semmit írni írtam volna , de inkább nem , mert sok embert megsértettem volna , de nem csináljátok csak tovább és akkor legalább nem kell külön külön .

Azért maradtam meg három évvel ezelőtt ezen a fórumon, mert értelmes témák voltak, normális emberek normálisan tudtak egymással megbeszélni dolgokat, nem pedig a mostani időkre jellemző cigányozós-zsidózós meg xy takarodj! színvonalon. Miért kell ezt mostanában időnként elbasznia pár embernek?! Akit az ilyen szarságok érdekelnek az olvassa a kurucinfót, de ezt a fórumot hagyja ki ebből!

Másrészt: a szoba neve: MAGYAR HONVÉDSÉG! Nem a zsidókról és nem az ország szétlopása a téma. Aki innentől kezdve nem ezzel kapcsolatban ír (még ha jelöli is az offot) töröljük a hozzászólását.

rendben értettem. kurucot nem olvasok.... nomráliska vagyunk tibi haggyuk ezt a témát olyan mint a vallás.
Arrol se szeretek beszélni mert csak veszekedés lesz belőle.

Zsombi megkérdeztem apámat, ő neki kiváló lövészete volt az amdvel. Azt mondta hogy csak azt kellet megfigyelni merre szór a fegyver.

Igen,Rayder,ez szent igaz. Ha valójában az lett volna a fegyver,ami,akkor ez nem is lenne kérdéses probléma.
Azonban,azt tudnod kell,hogy egyrészt a fegyvermesterek állatira nem foglalkoztak ezekkel az ótvarokkal-szerintem soha be nem voltak lőve(mármint a fegyvereink)-ráadásul minket szbtak le,ha valami történt ,vagy ők úgy látták hogy történt a gépkarabélyokkal.
Az enyémnek pl a kihajtható válltámasza egyszerűen le volt törve. Így kaptam meg,és ez komoly! NEM VICC!
Mikor észrevételeztem,hogy ilyen probléma van,akkor közölték velem,hogy én rontottam el,és ha nem fogom be a retkes,büdös egér pofámat-előfelvett katona voltam-szóval akkor rámhátékázzák,és leülöm az árát,ami akkoriban is igen magos volt...
Az sem jelentett semmit,hogy az átvétel előtt közöltem ezt velük,mert azt is közölték,ha nem veszem át,az függelemsértés,nem mehetek fősulira,hanem irány a futkosó 1000 évig! Én akkor azt gondoltam,ezt be is fogják tartani,úgyhogy inkább nem szóltam semmit,igaz azt elképzelheted,hogyan lehetett ezzel a vacakkal lőni,ugye? Effektíve sehogy.
Később megjavították-úgy egy hónap múlva-majd mentünk lövészetre. Na,az is röhej volt.
Egész egy év alatt-ennyi volt akkor az előfelvettek szolg.ideje-kétszer lőttünk,és egyetlen kézigránátot dobtunk el,amit nem mi szereltünk össze. Na,ez volt a nagy kiképzési nívó!
Ellőttem egy év alatt húsz lőszert,meg egy gránátát elhajintottam,valahová,ami később szétszabta a lemezből készült emberkontúrt,amiből megint csak cirkusz volt.
ha minden héten kijártunk volna lőgyakra,és alkalmanként kb. 20 tárnyi lőszert lőttünk volna ki,nem mondhatnék semmit. De így?

Nem tudom fiatal vagyok. Apám azt mondta neki nagy buli volt a katonáskodás. Mondjuk az is hozzátartozik hogy nem közlegény volt(magyar seregben talán honvéd?). Térképeket kellett készítenie.

Attól függ,hogy kinek "jó" ez a buli. Nekem nem tünt annak,különösen akkor ,amikor: egy év alatt otthon voltam kb. 10-szer,és ezzel az átlaggal bourgeois voltam a többiekhez képeset!!; télen szrrá fagytunk a körletekben,mert nem volt tüzelőanyag( olajkályhás fűtés volt); folyamatosan baxogattak,meg ugráltattak,ha kellet,ha nem; az élelmezés csapnivaló volt,legtöbbször sült szalonnát adtak rizzsel,akár egy héten át is ebédre; minden második nap őrséget adtunk,s ki volt már az egész banda,de ez senkit nem hatott meg,mert arra hivatkoztak, a kopasz rüszü patkányegerek csak egy évig katonák,hát szopjanak csak bő nyállal a g-e-c-i-k!; a fennmaradó időben napi átlagban nyolcszor nyalatták fel velünk a teljes körletszintet,mert más munkát nem tudtak adni,értelmeset meg nem ismertek; a leveleinket rendszeresen elolvasták,sőt megtörtént az is,hogy hangosan a század,vagy szakasz előtt,nem rossz,igaz?,még azt a hülye viccet is elkövették,hogy a leszerelés hajnalán-már civilben voltunk-klórmésszel fertőtlenítenünk kellett a vizes blokkokat,majd ezt követőleg csak reggel 9-kor engedtek ki bennünket,holott a szabályzat úgy szólt,hogy ébresztő előtt el kell hagyni a leszerelő állománynak a laktanyát. Így ám!
És ez még csak a dolgok kérge,amiket kapargatok! Ráadásul a mi helyzetünk össze sem volt hasonlítható a dunántúli lövész és könnyű páncélos alakulatoknál levő egyetemi elő-felvettekével,akik gyakorlatilag a pária és csótány szintje közé voltak ott degradálva mind a tisztek,mind pedig a komoly tanulási nehézségekkel és kihívásokkal küzdő négy elemis tahó legénység által....Na,ők tényleg meg voltak félemlítve!

Megjegyzésem stílusa miatt elnézést kérek mindenkitől,s főképpen a tisztelt moderátor kollégáktól,azonban nem tudok-sajnálatos módon-szebben nyilatkozni arról az egy évről,ami feleslegesen és értelmetlenül telt el egy nyomorúságos,és mindenféle emberséget nélkülöző, lealjasult és ordenáré intézmény miatt.
Remélni tudom csak,hogy emiatt nem fogok 'WARN"-t kapni,de az igazságot képtelen vagyok a maga való formájában nem kimondani,és köntörfalazva szépítgetni a történteket. Tudom,hogy sok hónappal ezelőtt látszólag mulatságosnak tűnő történetekekel szórakoztattalak benneteket,de azok a históriák,ha jól elolvassátok őket-rájöhettek-valójában nem mulatságosak,inkább a kor tragikomikumát,és lehetetlenségeit mutatják be,a társadalom egy periferiális szeletében.
Még egyszer tehát, bocsássatok meg nekem. dühös2

rayder! erre csak ezt tom irni :D

Nagypapa mesél húsz év körüli unokájának.
- Fiacskám! Amikor én ilyen idős voltam, mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk. Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot, és a legjobb borokat ittuk hozzá. Amikor jóllaktunk, fizetés nélkül távoztunk. A vendéglős és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, de jól elvertük őket.
Délután felkerestük a kocsmákat: finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk, fizetés nélkül távoztunk. A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, így őket is jól elvertük.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat, elindultunk, persze itt se fizettünk. A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, de őket megint csak elvertük.
Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap, míg Párizsban voltunk a haverokkal.
Az unokát nagyon feldobja ez a programlehetőség, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák, hogy ők is kimennek szórakozni. Két hét múlva hazajönnek. Az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt veled, fiam? - kérdi a nagypapa.
- Elmentünk a vendéglőbe, bekajáltunk, beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglős megvert, mint egy lovat. Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába, finom francia borokat, pezsgőt és konyakot ittunk, ám amikor fizetés nélkül le akartunk lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak. Este elvánszorogtunk egy kupiba, a nap fénypontjaként keféltünk egy jót.
Megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, de a stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt!
- Sajnálom kisunokám. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal, nagypapa.
- Őket nem ismerem, mi annak idején az SS-el voltunk.

Végleg lezárva ezt a dolgot: nem zsidózunk, nem cigányozunk. Akkor sem, ha így gondoljuk, akkor sem, ha azt hisszük, hogy egy mindentudó ember mondta nekünk és akkor sem, ha igazunk van. Mindenki azt gondol, amit akar, de kifejteni csak olyan keretek között, hogy mást ne sérts meg. Ez egy normális hely marad akkor is, ha minden hónapban ki kell rakni valakit. Ne kényszerítsétek rá senkit.

Sorkötelezettséget én is visszahoznám... Azt a fél évet mindenki kibírja, annyit mindenkinek az életében lehet "halasztani". Ha másra nem, fegyelemre megtanítaná az embereket, nem mellesleg eltűnne a sok emós meg degenerált fiatalnak legalább egy része. Szerintem :D

egyet ertek veled Hispan, sorkotelezettseg sztem is jo lenne. tenyeg nem lenne sok kicsi karfelmetszo jack. kovetkezo sor elore szolok csak egy kis ize: legalabb tanulnanak onvedelmet es nem lenne az h hetente 30 ember kerul korhazba emrt osszevertek a tobbsegi csordak. bocsanat, de ha kerhetem ne toroljetek a hszt.

Vissza
Top Alul