Magyar Honvédség

na mind1 de mondjuk a nagy rakéták kicsit gyanúsnak tűntek alapbóll is...

De a videó első 10mp-ben a Dragunov bevillan azért. :D
Szépek voltunk kár, hogy ebből már nem maradt szinte semmi.

Szépek? Miben? Morál,felszerelés,kiképezettség szintje,hadrafoghatóság???? Inkább lettünk volna jók,vagy okosak. nem1

A Magyarok harcban a legjobbak között vannak, ha éppen nem a legjobbak. Csak felszerelés híján mégsem vagyunk ott... :(

harcban ott vannak a swat-osok a legtöbb versenyt megnyerik . anno volt egy interjú valami magazinban a swat 4 megjelenésének örömére a swat-al , és mondták , hogy nekik nincs lehetőségük minden ajtót c4-el betörni , hanem ilyen ajtóbetörővel , meg volt pár kép és mp5 volt náluk , a képeken szóval nem kell féltelni senkit :D

A magyar kommandósok akkor is jobbak. De ha a katonai kommandósokhoz mérjük a SWAT-ot,akkor messze az S.A.S. ,és a GROM mögött végeznek.
Nézőpont kérdése...

magyarokról beszéltem de lehet a swat miatt nem értetted meg , igen tudom hogy valami speciális kommandós egység de így egyszerűbb volt

A SWAT, az nem egy speciálisan kiképzett rendőri terrorelhárító alakulat? lol2

de az és túszmentő alakulat is egyben és nem katonai hanem a rendőrséghez tartozik. én legalábbis így tudom

fegyverek: mp5 ,....,gepard :D :D az egyest vagy a 2es macsekot hasznaljak???? bar a 2es meg cska korai stadiumba van. tudtatok h magyar????

és tudtátok hogy az AMD is egy magyar fejlesztésű fegyver ? és aki azthiszi , hogy viccből írtam NEM

Wááóó!
A honvédségnek már rég 5.56-os kalibert kéne használnia. A régi 7.62 az galyra megy,és elavult. A Wz.96 az sokkal jobb ebben a kategóriában.Régi tradíció alapján,de újszerű megoldásokkal készült ez a lengyel csoda.
Nagy kérés lenne a HK416 a MH számára ?

Jim! en tudtam h magyar cuccos. olvastam roncskutato forumot :D :D :D

Nabu! igen kuva sokba kerulne es az allam nem fektet bele.

Vissza
Top Alul