Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Gyerekek, ez a mod megizzaszt, az biztos. Addig örüljetek, amíg nem akadtok össze 1 vérszívóval. Már az is sok. Ha pedig többel... Ez az eddigi legerősebb mutánsokkal felvértezett mod.
VinoBob kezdesz biztosítékkiverővé válni! Ott van hogy 16 pálya pár olyan is ami eddig nem volt+ a képek meg stb
Qra VALÓSZÍNŰ h TÖK új a történet...
4,6 giga
"(...) csak van valami jó odabent."
Ne hari nem állt szándékomban, csak nehéz elhinni hogy valami egyedi, jó, működő modot összehoznak Xray alatt. Soljankában is vannak "új" pályák, amiken statikus geometrián kívül nem sok minden van, illetve van egy pálya, amiben van 2 NPC meg pár mutáns, és annak is van "új" storyja, ami kb 5%-ban más mint az eredeti. És eddig ez volt a "Top notch", szal érthető, hogy előbb most tájékozódok, aztán ha jónak ígérkezik szánok rá időt. Videókkal, screenshotokkal meg már tele a padlás, ezért vagyok kiváncsi olyasvalaki véleményére, aki már játszott vele annyit, hogy érdemben tud róla nyilatkozni. Remélem ez annyira nem gáz.
Sziasztok! Feltettem a modot a Vomi által leírt módon, de amikor elindul a játék a sima shoc kezdődik, mintha nem is lenne fenn a mod. Mit csináltam hülyén?
Szerintem a gamedata mappád egyel beljebb van cimbora
Így telepítsd fel pl:
C:\Games\Staler - Shadow of Cernobyl
\gamedata NE legyen mögötte
Vinbob, megéri kipróbálni a modot, szerintem az egyik legjobb Shoc mod!
Annyi hibája van csak, hogy egy kicsivel több életet lehelhettek volna bele.
Gondolok arra, hogy pl. néha jó lenne találni 1-2 doboz lőszert, vagy egyéb apróságokat...
TANÁCS: AKINEK KEDVES AZ OPRENDSZERE AZ GYORSAN SZABADULJON MEG ETTŐL AZ LWR MOD-tól!
Írom mé':
amellett h nem sikerült elindítni, 1×csak lefagyott a gép (de mint a jég!), Reset-et nyomtam és azután már nem állt fel a rendszer (bármit csináltam mindig kékhalál). Végleg elesett.
Valószínűleg beszoptam egy Boot-vírust a moddal együtt (LWR_exe amit letőtöttem)
Szóval köszi szépen nekem ez nem kell...
Telepíthettem újra a winf0s-t.