[Lost Alpha] Elakadtam a játékban, help!

Üdv mindenkinek...igazábol nem elakadtam csak jo lenne tudni miért dobál ki 20-30 percenként az asztalra hibaüzenet nélkül...mind a 3 peatch fent van és a magyarositás is..probálok emiat sürün menteni (f-6)..az 6-7.ik mentésnél ledob az asztalra.jo lenne valami tanács mit tegyek mert ez igy roppant idegesitö..

Üdv..játékállást mentek az f-6-al....akkor dob ki ha sokat babrálok a menü-ben...sokszor mentek mint emlitettem..de lehet pont emiatt dob ki.

úgy is kidob ha frissen indítod a játékot vagy csak azután miután meghaltál és újra töltöttél egy korábbi mentést ? log file esetleg ?

Mint emlitettem csak mentéskor dob ki akárf-6..akár a menüböl mentek néhány alkalom után kidob hibaüzenet nélkül....és ügyebár utána.(kidobás után) gyakorlatilag minden alkalommal ujra kell inditanom a játékot.A visszatöltésekkel nincsen gondom simán visszatölti hiba nélkül.

ursula72

arra lettem volna kiváncsi, hogy csak visszatöltés után crashel vagy visszatöltés nélkül is (az előbbire talán tudnék megoldást). Miután crashel nyisd meg ezt a topicot és nyomj egy crtl+v-t ide és küldd el.

Ja amúgy meg most nézem aug 1-én kijött egy új patch ez fent van ?

Megvan a legfrissebb javitás,meg van a magyaritás,és mégsem enged a játék fegyvert javitani, és a páncélszekrényt kinyitni, még mindig! megköszönném ha valaki tudna segiteni!

Az építkezési terülten meg lehet menteni a Duty-s katonákat, akiket a mutánsok tartanak körbefogva meg a szivattyútelepen a két manófej, mert nekem nem nagyon sikerült és emiatt lefokoztak a Duty-ban azaz kitettek, de még mindig Duty-t ír, hogy tag vagyok

Sziasztok!

Rostok Factoryban vagyok, a PDA-kat megtaláltam, megöltem legalább három vérszívót, viszont legalább egy még van. Nem tudjátok, hogy hol lehet?
Kettőt megöltem abban a házban, ahol a két hullánál megtaláltam a PDA-kat, egyet pedig az udvaron, amikor beléptem a gyárba.
Tanácstalan vagyok, nem találom sehol a rohadékot :-/

abban az épületben van amelyikben gázmaszkot kell viselni, ahol az utolsó pda-t találod meg azon az emeleten van

Megvan a legfrissebb patch,meg van a honositás ,10 szer újra telepitettem és mégsem enged a játék fegyvert javitani, és a páncélszekrényt kinyitni, még mindig! HA eljutok a páncélszekrény kinyitásáig akkor itt vége a játéknak ,mert nem tudom tovább vinni a főszálat! Megköszönném ha valaki tudna segiteni! Ha nem akkor nekem itt a vége a Lost Alpha-nak! (az összes régi stalkerjáték simán futott)

Megoldódott a problémám: csak DirectX 10-ben kezeli a fegyver javitást és a páncélszekrény kinyitás opciókat a gépem! ( csak 2 hetembe tellett ,hogy rájöjjek!)

Na, most én is elakadtam.
Yantarban vagyok, és valami drótot (kábelt?) kellene megtalálnom, és visszavinnem a tudósokhoz.
Bemegyek a körbe, ahol jelöli, hogy ott van, de nincs semmi :-/ Vagy csak én vagyok béna?

Vissza
Top Alul