[Lost Alpha] Elakadtam a játékban, help!

Nahh akkor a megoldás a Petrenko bug-ra:miután betöltötte a Great Metal Factory pályát,rögtön nyissuk le a konzolt,írjuk be: run_script has_info
Nálam így észhez tért.Petrenko a helyén maradt és fogadta a küldetést.

Ha kordonnál lelőttük a Sin-eket, később megszakad a fő történetszál Darkspace-ben. Ha csatlakozunk a Dutyhoz utána, akkor a fő küldetésszál egy későbbi pontját vesszük újra fel? Csak mert minden oldalon azt írták a hozzám hasonlóan jártaknak hogy kezdjék újra :C

Sötétvölgyben Monolit alatti laborhoz honnan lehet szerezni kódot? A banditaruhás verzió megvolt, el is mentem az autóval a hídhoz. Ha bemegyek a barlangba, akkor meghalok. Ha vissza megyek, leszedek mindenkit, de nincs kód, még a banditákat is leszedtem, csak egy bújik valahol, akit nem találok.

takix:

A Sin vezér adja meg a kódot az ajtóhoz azonban ha a barlangban meghalsz akkor valószínű összerúgtad a port velük Pl : Cordon Fox kiszabadításánál.

És máshogy nem is lehet megszerezni? Foxos kiszabadítás megvolt. Akkor újr a kell kezdeni szinte az elejéről?

takix:

Amennyiben az új patchet (1.3002) használod akkor sanszos,hogy igen.Ebben a patchben semlegessé tették a Sint a játékos számára azonban ha bántod őket ellenségé válnak és ez a főszálban is problémát okoz mivel ők is ahhoz tartoznak (általuk adott küldetések a főszál részét képezik).

Amúgy ha a sinekkel nem tudsz tárgyalni nem kell elölről kezdeni. Sok fórumon az ellenkezőjét mondják de nincs igazuk. Be kell lépni a dutyhoz és a küldetéseik során(már az első hivatalos küldetéssel) megnyitják az utat jantarba ahol fel lehet venni a fő külddetésszálat. Azt hiszem a tudósokkal kell beszélni ehhez.

Megvan a legfrissebb javitás,meg van a magyaritás,és mégsem enged a játék fegyvert javitani, és a páncélszekrényt kinyitni! Valaki tudna valami megoldást javasolni?

Légió:

Kösz a kiigazítást ez jó hír azoknak akik összerúgták a port a Sin - el.Jómagam békében éltem velük.

Hello srácok ! Az lenne a problémám hogy az ingoványban beszélek egy régi ismerőssel amikor szörnyű fejfájás kezd el gyötörni maid elkezd betölteni a következő szint. Ezután pedig fekete képernyő fogad és a játék összeomlik már 2x raktam ujra a játékot és az xvid codec et is de semmien javulást nem észletem. Mit tudok tenni ien esetben ?

Martin007:

A Bug-Vadászat topikban találsz megoldást a problémádra

Helo mindenkinek...van egy kis problémám a lost alpha-val.Már inditásnál xr-engine hibával el sem indul.Valami MSVCP120.dll-nem tetszik neki..valoszinü nem winows-hoz tervezték vagy hibás..és hogy telepittsem ujra az egészet...ezt irja ki hibának..(mind a 4 fált leszedtem átraktam 1 közös mapp-ba majd onnan inditottam el a telepitö ,telepitését minden lépést végigcsináltam a progi ott is van (eg másik meghajtora tettem mert ott volt elég hej nem a c-re).Ha tudtok légyszi adjatok tanácsot..a 4 fájl-t a moddb-röl szedtem le.

Aarpok...ez igy tul egyszerü lett volna hogy "csak" ennyi lett volna a hiba...de azért kössz a tippet.Egyébként win-7 ultimat-om van...az elözö stalker-ekkel is gondom volt de a régi xp-ben lévö dx-9,10,11-eket felraktam a rendszeremre és most müködnek.

19.30...Na nagynehezen megvan......csak ki kellet törölni az MSVCP120.dll-t a hejéröl és elindult,müködik..hhhhuuuurrrááááá. :lol: :P :D .

csaszti

Én Rókánál és Petrenkónál tudtam javítattni bár nem minden fegyvert tudnak sajnos.Beszélgetésben megkerestem a javításra utaló sort.

Sziasztok, tudnátok küldeni a játékhoz egy 50% mentést? véletlenül az édesanyám letörölte a játékot és nem szeretném újra kezdeni.:/

Vissza
Top Alul