[Lost Alpha] Elakadtam a játékban, help!

egen, megvan a bejárat de nem tok bemenni mondjuk egy küldit ekszúrtam, mert valami banditát nem találtam meg hanem a mindenkit kihenteltem a szomszédos helyen...
35d3msi.jpg

de8w11.jpg

A 100 Röntgens Bar az merre találtatik?
szerk.:jah most látom hogy az a metal factory-s bár.Én mindig azt hittem hogy az One hundred bullet Bar lol2

Menj vissza a stalkerhoz aki adta a feladatot ott vele szemben van egy üreg oda le kell ugranod majd végig kell menned az alagút rendszeren itt először is megtalálod a wire-t ami szintén küldetés és ha balra fordulsz ha jól emlékszem lesz egy ajtó az mögött lesz kb 8 bloodsucker azokat megölöd és utána bemész a a szobába és ott a végén lesz a földön ahol sugárzás is van azt felveszed. A másik ajtó mögött csak zombik lesznek :D

Hali !

Az egyik küldinél ,ahol Petrenko adja a kulcsot és ki kell irtani egy pár vérszívót,meg a sin-nek valami doksit.
Namost én ezzel megvónék,:) üres a labor ,vérszívókat megöltem,de a feladatnál még mindig az van,hogy öljem meg a vérszívókat .
Petrenkohoz kell visszamenni,vagy valamit rosszul csináltam ? :)

nem tudom, de a Petrenkos küldik körül valami gubanc van, én a Grebenes küldit vettem fel tőle, és nem sikerült megoldani és csak akkor ment tovább a gém ha kihagytam azt a küldit, aztán visszamentem a bár támadás után a bárba és lent volt már a pincében Petrenko, ott volt mit azaz lett volna mit beszélni vele de mielőtt el tudnám olvasni kidob és a konzol ablak is előjön...

http://kepkezelo.com/images/7veqcggkl81snjyq076.jpg

Domesz":1uvnys5x mondta:
Az egyik küldinél ,ahol Petrenko adja a kulcsot és ki kell irtani egy pár vérszívót,meg a sin-nek valami doksit.
Namost én ezzel megvónék,:) üres a labor ,vérszívókat megöltem,de a feladatnál még mindig az van,hogy öljem meg a vérszívókat.
Valahol egy még bújkál...
Amikor az utolsót is lelövöd, jön a "csirip" és kiírja, hogy feladat teljesítve...
Néha elmászkálnak...

Azt hallottam van egy 3. Srác Yantarban, aki javít. Merre találom őt és mi a neve? A Petrenkos bug miatt nagy szükségem lenne rá.

A pálya alsó sarkában lévő romos házak között kódorog, sárga exo-ban. Ahogy bemész a pályára, balra kell fordulni hozzá. Jobbra a banditák garázsa van. Valami Brother... a neve.

Shinigami":1e6ehwfm mondta:
Azt hallottam van egy 3. Srác Yantarban, aki javít. Merre találom őt és mi a neve? A Petrenkos bug miatt nagy szükségem lenne rá.

Ha emlékeztem nem csal,akkor Father Diodoros a neve,és valóban a bejárattól délre levő romos házak pincéjében tanyáz,ám ha beszélsz vele-nálam legalábbis-elmászkál a délnyugat felé levő duty bázishoz (ezek is egy romos épületben lakoznak ottan,amihez van egy külső pince néhány halott stalkerrel),majd visszafordul.
Ergo a két pont közt is megtalálható és tényleg javít!

A banditózók garázsát azért nagyon nézd meg,mert fontos és lényeges dolgot rejt! :!:

jaj, több kérdésem is lenne:

1. kinek sikerült a Grebenes küldetést teljesíteni (falu, gáz, gyógyszer, gitár) hiába kész nem érzékeli Greben

2. kinek sikerült a Lukas féle gépes küldetést teljesíteni(jelszó, merckulcs, ajtó, gép közben RPG, benzines hordó) Lukas mintha ki se adta volna a feladatot

3. az erdőben csak az a küldi van amit az egyik tudós ad yantar-ban meg amit a bárban mond a bandita hogy a ládában van valami a nagy anomáliánál?

4.Esetleg valaki elkezdte a freeplay-t és teljesítette a 3 széf kodós küldit

bocsi ha már kérdeztem valamelyik topicba :(

Akkor összegezve:ha előzetesen hidegre teszem Yanfar-ban a faluban meg gas station-on a banditákat akkor magyarul ezzel az első(és így egyben az utolsó)Duty-s küldetést buktatom be,miszerint Eliminate bandit Camps? Csak halkan kérdem nem kellett volna ezekre a helyszínekre egy NPC respawn?Legközelebb mi lesz,majd ne merjek senkit ledurrantani hátha emiatt megáll a főszál?

Petrenko bug. A küldetés: visszamenni a Bar- ba és beszélni Petrenkoval. Mindenki hulla a területen, odafelé lelövöm a két helikoptert de a találkozás után nem történik semmi, a párbeszéd panelon nem jelenik meg semmi a küldetéshez kapcsolható szöveg, a küldetés aktív marad. Próbáltam régebbi mentésről is ujrajátszani ugyan ez van. Valakinek valami tipp?
Köszi! Keve.

keve: Nos azért nem mert Petrenkonak nem a bárban kéne lennie de szivem csücske önálló életet akar élni így rohangál fel s alá. Nekem mind a 3 ujratöltéskor más és más helyeken jelent meg míg végül jó lett. Szal addig kell mentéseket visszatöltened amíg a bár mellett futó kerítés tuloldalán lévő épületben lessz a gorilláival.
Ha ez megvan mentesz mert lehet nem lessz több ilyen alkalom.Ott már fel lehet venni tőle a küldetést.
Kb 7:05 -től lesd:

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rp4Ee_MxVhE" frameborder="0"></iframe>

Köszi, sajnos próbáltam megint. de vagy ő, vagy az egyik kísérője bele van ragadva egy ajtóba, úgyhogy se ki se be. Más tipp? Esetleg egy mentett állást nem tudsz küldeni? (katodallomas@citromail.hu) Köszi! Keve

Detto...
Jericho :én is próbáltam de mindig ugyanaz a forgatóköny,ha törik ha szakad elszalad a bárig és nem fogadja a küldetést.

Vissza
Top Alul