[Lost Alpha] Elakadtam a játékban, help!

Sötét völgyben, a monolith bázison. Bejárat irányából jobbra van egy lépcső, ott felmész, aztán elkanyarodsz balra, ott lesz egy szoba egy íróasztallal, aminek a fiókjában van a cucc. :)

Yantar -tó; feladat : "Vigyél drótokat a tudósoknak" Hová menjek?

A tudóstábor kijáratától balra van egy sugárzó lejárat, előtte ül egy csóka aki szintén ad feladatot neked,
elég útvesztős de lesz egy terem tele polcokkal , az egyiken megtalálod a drótot.
Onnan az egyik ajtón kell bemenni lesz 5-6 vérszívó (a csóka ad valami feromont amitől nem éreznek) át kell jutni rajtuk, és ott lesz a fegyvere/feladat a földön.

Egy nagy fekete lyuk a lejárat helye. :) Ahogy Runningwild is írta, mellette szomorkodik egy stalker. Érdemes megcsinálni azt a küldetést amit Ő ad neked, tuti kis jutalmat ad. :D

Köszönöm! Így nem kell a terület központi részét elfoglaló műholdas állomáshoz lopakodnom,s az éjszaka sötétjében mészárolnom a katonákat! Bár érdekes,mit keres az épület tetején ottan egy Sin-bandita,világító szemekkel....Gondolom,ez később kiderül majd.

Vagy kérdezd meg azt az embert aki mondta, hogy szerezz egyet. :) Mond egy tuti helyet, ott Sötét völgyben. :P

Na találtam bandita ruhát. Sötét Völgy bandita bázisától Keletre nem messze egy vagon szerűségtől van egy lyuk. A föld belseje fele visz csupa pókháló meg minden. Nagyon ijesztő, de egy kevés keresés után az egyik bandita holttesténél találtam egy bandita ruhát. Ingyen és nem lövöldözve :D

"Deliver Duty supplies to Rostok factory" a küldetés és válasznak azt adom Dimának hogy "Nope.I didn't bring any.Akkor gyere vissza ha már lesz bring any,mondja ő.Nemtom én pedig kaptam egy halom eü dobozt.Most akkor itten mi is a gond? fogatlan

Hasonló a "Segíts a stalkereknek visszaverni a támadást az Agropromnál"-hoz. Hiába segítettem,a küldetés jelzése ott maradt,és nem lehet teljesíteni,hiszen senki sincs már ott!
Vagy ez is egy bug?

Szerintem bug. Elvileg a stalkert, akinek segítesz, megölni sem lehet.
Nálam a katonák nem tudták lelőni, pedig tucatnyi sebet kapott, még sem halt meg.
Mentettél előtte? Mert ha igen, töltsd be azt.

Module":2pzifthr mondta:
"Deliver Duty supplies to Rostok factory" a küldetés és válasznak azt adom Dimának hogy "Nope.I didn't bring any.Akkor gyere vissza ha már lesz bring any,mondja ő.Nemtom én pedig kaptam egy halom eü dobozt.Most akkor itten mi is a gond? fogatlan

akkor van gond, ha elhasználja v. eladja amit kapott, és nincs meg a mennyiség belőle amit kell leszállítani. de lehet pótolni, csak meg kell venni a trédereknél. :)

Akkor jól sejtettem,már csak azt kéne tudni mit kell pótolni.
Update: 496 db mentés közt megtaláltam azt ami felveszi a Deliver Duty supplies to Rostok Factory küldetést.
Na kérem szépen:300 db 5.45x39 armored AK skuló,10db.canned corn,10 db tourist's delight és 10 db.Army first aid kit. Na ezért kell a Stalker-ben ezerrel menteni...

Szia Csiga!

Igazad van,de már nem teszem. Olyan régen "vót" és nincs kedvem újrakezdeni...

hol találom ezt a rejtekhelyet és hol van a 4 db hulla a dark valley pályán:?:
zxm8ur.jpg

2n8agck.jpg

előre is köszönöm a válaszokat ;)

Szia baban!

Szerintem az egy föld alatti kis rész,próbáld megkeresni a bejáratát a -ha jól emlékszem- a talajól kivájt homokbánya(?) szerű szakaszon,az is ott van,nem messze a zöld vasúti kocsi felépítményétől!

Vissza
Top Alul