LOST (2004)

Miazhogy! Most volt az ötödik rész, ezt talán nem kellett volna soha leforgatni, akkora idiotizmus, de amúgy jó volt :)

Megnéztem az első 5 részt Szokásos Lost...érdekes, jó szereplők, kicsit túljátszott, kicsit hatásvadász. :)
Kate mit csinált már az E4-ben?! :W Nincs az emberek közt semmi kommunikáció :? kissé hihetetlen...
E5: Desmond beszélt Pennyvel és ettől meggyógyult? :cry: Kezdik túlkvarni :(
Desmond skót akcentusa viszont élmény taps1

Mondom: az ötödik rész egy lóláb, ami kilóg... :D

Ellenben most láttam a hatodikat, az jobb volt. Kicsi múlt, kicsi jelen meg egy újabb bunker, amiket már úgy találják meg, mintha csak ibolyát mennének szedni, komolyan... Nem mondom, hogy fel kéne rázni, mert pörgős meg jó, de 6 rész után ez a "hajóról jött emberek a dzsungelben" dolog kezd unalmassá válni. Túl kritikus vagyok?

6. rész nemrossz :)

Ben tud ám udvarolni :D
Nem értem viszont, hogy Lock mire megy annak a gazdag pasasnak az aktájával :? Meg miért fontos, hogy ki abeépített ember a hajón.... :?

Amit most láttunk, az teljesen átalakítja a Benről alkotott eddigi elképzeléseket. Eddig azt hittük, a többieken belül többé-kevésbé nincseke konfliktusok, erre most van itt megcsalás, féltékenység, riválisok eltétele az útból, kisebb szappanopera. Hozzáteszem: ettől csak életszerűbbé válik a dolog.

Locknak azért fontos mindez (és azért szívügye a sziget megvédése), mert ő az, aki tényleg itt képzeli el a jövőjét. Ehhez pedig békét kell teremtenia, ha másképp nem, hát úgy, hogy az ellenséget megismeri és megsemmisíti. Hozzáteszem: a harc kimenetelét már ismerjük, hisz Sayid a jövőben majd Ben parancsai szerint jár el év védi a szigetet meg levadássza az azt kereső embereket...

A beépített ember ziher, hogy Michael. (ebben van egy kis spoiler is, mert Michael is rajta van a nagyedik évados promóképeken). Meg szerintem logikus is.

Locknak akkor sem kellett volna elengednie Bent. Lock utópista :D
Sayid-ot valamivel zsarolja Ben.
Michael :? ő már megkapta Waltot :roll:

Ó persze és gondolod, hogy tényleg kihajóztak 315 irányba és kalap-kabát? Ennél ez bonyolultabb, az egy lezáratlan szál... Ha elmentek, pont azért van rajta Widmore hajóján, mert infókkal bír (nem kizárt, hogy tőle tudják, hol a sziget és mi a helyes megközelítési irány), ha nem ment el, akkor meg később, másképp juttaták fel. Szerintem őt is zsarolják.

Locke egy igazi láma... Nem tudom, mire számít Bennel kapcsolatban, de amennyire eszes volt régen, most annyira tetyemutyi. Bent rég le kellett volna lőni...

Lehet, hogy Michaelt elkapták Windmore-ék. :)
Ben emberei hova tüntek? :F

Valami titokzatos "templomban" vannak. Nem tudni, mi ez, de valószínűleg azt a parancsot kapták, hogy ne csináljanak semmit (Ben szavaiból ez jött le). Ez csak azért fura, mert ők rövid úton elintézhetnék a betolakodókat...

Hogy tudja Ben kontrol alatt tartani az egészet nem értem :F Van besúgója... mi van ha veszélybe kerül az élete... miért nem akadályoztam meg az erőmű szabotázst :F Miért kellett azt egyáltalán végrehajtani :F És ki Ben valójában és mit akar :F:F

Nah, azt hiszem mostmár elmerem olvasni az itteni hsz-eket, utolértelek titeket :D Nem bírtam, hogy ne nézzem meg az új évad részeit is :D .

Az ötödik rész tényleg érdekes volt, ez a vissza a jövőbe stílus nem igazán illett ide... de legalább ezzel is látszik, hogy túl sok a rejétly a sziget körül. De legalább tudjuk, hogy miért pont Desmond-dal történt meg. Amikor Faraday rákérdezett Jacktől, hogy volt-e valami nagyobb elektromágneses sugárzásnak kitéve: naná! amikor felrobbantotta a bunkert! :) Bár ki tudja...

ps: Miles jó sokáig bírja a szájában a repeszgránáttal :D :D

e07: bejött a nagy sejtésem: Michael a hajón van, sőt szerintem abban is igazam lesz, hogy ő Ben kémje. Jóó rész volt. Flashback/flashforward-ok is ütöttek rendesen...

A flashforward hivatalos szó? :D

Jin miért tetti magát halottnak a felesége előtt?? :?

A flashforward hivatalos szó :) (előretekintést jelent)

Nem tetteti magát halottnak, ez volt a zseniális a részben! Jinnek a múltját látjuk (Sunnal két hónapja házasok, az apjának, Paik-nak dolgozik), Sunnak meg a jövőjét: kijut a szigetről és megszüli a gyereket, de Jin akkor már nem él (vagy ő úgy tudja, nem él, ez most lényegtelen). A két szál nem egy időben futott! 10/10-es ötlet.

Jah, ez hirtelen engem is összezavart, de amikor mondta, hogy még csak két hónapja házas, minden összeállt.

Ha hatan élték túl a szigetet, akkor eddig öt emberről tudjuk, hogy ki (Jack, Kate, Hurley, Saiyd és Sun), ha Michaelt nem számítjuk bele, mivel vele van Walt (legalább is volt) és ő is életben maradt (bár ha Michael a hajón van, akkor vele mi lett?), de így már heten lennének... szóval szerintem a hatodik az valaki más lesz.

És hol van Sun első gyereke??! Úgy volt, hogy Jin impotens :? :? ...

1 gyereke van Sunnak. Az Jintől fogant a szigeten és az után született, hogy Sun onnan kijutott.

Vissza
Top Alul