LOST (2004)

Hogy én is hozzászóljak :) Én az első évadot néztem csak. Lehet túl beburkolóztam abba hogy ez egy klasszikus szigeten túlélős sorozat :D Aztán amikor megtalálták azt a kamrát meg ilyen hasonló dolgokat meguntam :) De viszont addig nagyon szerettem egy részt nem hagytam volna ki. Viszont a jegesmedve is vicces volt amikor megtámadta őket :D

Egyébként érdekes, de tényleg nem hangzott el Jacob testvérének a neve egyszer sem, meg elég szimbólikusan hatott, mikor az igazi anyja szülés közben közölte, hogy csak egy nevet választott... Igazából ez a baj ezzel a felépítéssel, hogy a védnökök jönnek egymás után, de arra még mindig nem kaptunk választ, hogy mi is valójában a sziget, vagy a fény, vagy Jacob hatalma, illetve arra sem, hogy a füst miért látja most a testvérét gyerekként a szigeten (nem egyszer volt rá példa). Mintha itt a halál nem jelentene semmit, mert minden "szellem" jár-kel amerre akar...

(Akkor még nem volt füst, de) igen.

Itt persze vicces volt a dolog, mert több száz évvel később a dharma emberei viszonylag korszerű felszereléssel sem értették meg az ilyen pontok működését, akkor el nem tudom képzelni, hogy az epizódban szereplő gépezet miféle lehet egyáltalán... Persze ez is olyan elkenése a dolognak, amire sosem lesz válasz...

Olvasgattam sokat, de mostmár inkább kihagyom, nehogy valami spoiler legyen benne a befejezéssel kapcsolatban.

Az utóbbi rész is furcsa volt, tényleg sikerült kinyírni mindenféle kertelés nélkül Widmore-t? Remélem Ben nem áll át a sötét oldalra :D (de nagyon úgy tűnik hogy az lesz). Jack-en meg sem lepődtem, ki más léphetett volna Jacob helyébe...

Hmm érdekes volt... hát mit mondjak, valami nagyon készül... remélem, hogy a vége nem ilyen matrix-féle felesleges csihi-puhi lesz, hanem valami érdemi dolog sül ki belőle. Bár nem lepőnék meg, ha a sziget tényleg elpusztulna és ez lenne az egyetlen módja a füst megölésének.

Azt nem értettem hogy Ben-ék vagy Widmore-ék amikor elmentek a néhai dharma faluba akkor miért nem kapcsolták be a szonárkerítést hogy a füst ne tudjon odamenni? Mivel először Ben is a C4-esekért ment oda, Widmore meg hogy elbújjon, tehát egyikük se azért hogy odacsalogassa a füstöt.

Jogos... láttad a finálét? Nem akarok spoilerezni...
(amúgy a kerítés szónikus, nem szonár)

Hát, ennek is vége szakadt. Kicsit sok volt az emlékképekből az utolsó részben. Én Jack helyében Ben-nek adtam volna át a vezetést, Hugo nem egy vezéregyéniség.
Egy fontos dolog teljesen kimaradt: vajon a Red Sox másodjára is megnyerte a bajnokságot? :D :D :D

Szerk.: Ezt most találtam a comment.com-on :lol:
napkepe3.png

Nem hiszem... A szereplők is elbúcsúztak videóüzenetben már a finálé előtt.

Amit el tudok képzelni még ezzel kapcsolatban távlatilag, az egy spin-off, vagy valamiféle kapcsolódó történet, aminek a középpontja vagy inkább súlypontja lehet a sziget vagy a Dharma kezdeményezés (természetesen nem megint egy katasztrófára gondolok sok emberrel, egy teljesen más kerettörténetbe is bele tudom ezt képzelni). Érdekes lenne.

Mondjuk annyi hátulütője lenne a történetnek, hogy ha belegondolunk, akkor ez a sziget-motívum meg miegymás, nagyon szépek, de nincsenek kidolgozva... Az utolsó részben is egy nagy vicc volt a forrás meg a kapcsolódó dolgok (pl széteső sziget... LOL). Akkor már inkább Dharma.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul