Linkek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Angolt tanultam mindig is, németet csak kényszerből vettem fel angolt jobban szeretem. Oroszt viszont kezdem felejteni :?

németet tanultam aztán most angolt tanultam , még a nyelvvizsga kell meg fel kell vennem a müszakinyelvet is (muszakiangolt), erről azt mondják elég gáz de ha kell akkor kell :roll:

Angol sokkal egyszerűbb, mint a német (meg az orosz). Latin bonyolult fal1

A latin beszélhetetlen, ehhez kétség sem fér.
Az angol tényleg egy jó nylev, nem csoda, ha annyira elterjetd (mert ennek szerintem nem csak történelmi okai vannak).

Latin arra jó, hogy a szakkifejezéseket elmondd vele, másra nem ...

Na ja. Ezt meg kellett volna mondani a rómaiaknak és a középkori magyar történetíróknak is :D

widra":qyl8f7dl mondta:
ha nem csal a memóm én a flashmx2004et használom és miután megmutatták, hogyan is kell benne scriptelni megy a dolgok, de néha még vannak vele gondok visszaszámláló meg nem nehéz csinálni csak tudni kell az átváltásokat :roll: ja meg a nyelvezet ismerete sem hiány...szerintem

Leszedtem felraktam (véletlenül találtam egy regisztrációs keyt is :) ), ehhez tényleg kell a nyelvismeret :? Nem értek az egészből semmit

Tibi: erről a továbbiakban nyissatok egy szobát a Társalgóban Weblapkészítés címen, ne itt offoljunk (ez visszatérő téma lesz, ahogy látom).

A FontPage magyar speciel, ha csak ez a baj. És látod, egy olyan lapot is meg lehet vele csinélni, mint a stalker (meg még különbeket is).

Hát igen, időből nekem is kevés van. Be kéne üzemelni az új kinézetét is az oldalnak, de ez is február elejére került...

Hoppaa, most néztem meg magyarul, és hát ez nem új oldalt ír, hanem valami előzetest az iamstalker.com-ról (oblivion-lost) :D :D Hát igen, láma vagyok, nem ártana egy kis angol tudás :D
Akkor ez nem egy új oldal! :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul