Legendary

nekem megvan unreal engine a motorja de nem látszik meg rajta..... a gépigénye az elfogadható de a kivitelezés nem valami zura, el lehet vele egy ideig jáccani.

Dead space után a legendarit fogom szerintem kivégezni magyarul jelenik meg nekem nagyon bejön

Nem feliratos néztem képeket az alapján döntöttem és álatlában bejön igéretes játéknak látszik

nekem is igeretes a kepek alapjan de a videok sajnos meggyengeitttek ezt a gondolatomat ugyanis nagyon egyugyunek nez ki a. tudom h van akinek direkt ezert teccik h par oran keresztul csak lohessen mint a painkillerbe. kulonben maga a tortenet nagyon jo ha 1 kicsit alkottak volna meg a jatekmeneten akkor meg jobb jatek lehetne. bar meg nem jott ki de szerintem 1 kicsit uncsi lesz.

Már kijött csak englis-ül egyenlöre megvárom feliratossan

A videóban tényleg nem sokat kell gondolkodni és kövezzetek meg, de a maga nemében a Painkiller is jó volt :) Tényleg nem egy agymunka, de igen ötletes és kreatív volt az egész, pláne az utolsó pálya, ahol összefolytak az időzónák... Remélem, itt is voltak hasonlóan jó ötleteik, és akkor én már elégedett leszek :D

nem kell tőle sokat várni a grafika pár helyen elfogadható de a legtöbbször az embere érzése mintha ezt már látta volna valhol :cry: inkább painkiller

a játék fejlesztői nagy half-life fanok lehettek mert az utolsó felyezet az eléggé hasonlít a hl2 végére (őrült tudós fent egy torony tetején meg kell állítani rajtunk áll vagy bukik a világ további sorsa :) )

egyszer bőven elég volt végigjáccani (kb olyan 7 óra körüli játékidő ) idegesítő checkpoint rendszerel.

:lol: :lol: Half life-t imádom amugy kiproszálom mindennképcheckpoint az nekem se jön bééé
Fallout 3- szerintem nagyon kemény játék lesz csak az a baj angol én meg utálom az angolt nagyrészt értem de akkor se szeretem #B

Vissza
Top Alul