Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nagyon tévedsz. Ha már így felhoztad, a multinak két fajtája van: a netes meg a lanos. A lonos lehet vezetékes meg vezeték nélküli.

Multiplayer jelentése többjátékos (játékmód), azaz egy játékban több ember játszik egymással / egymás ellen. :idea:

Így van. És mivel az öcsém meg én az egynél mindenképp több, ezért jutottam arra a következtetésre, hogy amit mi csinálunk, az multi.

No de off off.

Hát ja... de legjobb ha formázaol, felteszel egy wint, szükséges drivereket és akkor nézed meg. Tegyél fel 05-öt, 03-al már senki sem tesztel :wink:

Én nem fogom tunningolni a gépet most lett újjítva elég szépen megy. Most nekem nem kell ultra-n futnia a S.T.A.L.K.E.R.-nek elég ha high-en fut vagy mediumon. fogatlan

lol kiváncsi vagyok a kártyára mit fog vinni... lehet második gépbe teszek egy Galaxy 7300GT-t multizni :)

Úgyis minden akkor fog kiderülni, mikor itt a játék. Sok szám meg pont alapján senki sem tudja eldönteni, hogyan fog neki menni a játék.

Sejteni igen, csak nem szeretem a rinyálást, hogy 2 naponta kinyilvánítja valaki, hogy "hát ez akkor nem fog menni", máskor meg "lehet, hogy mégis fog menni". Annyira az eddigiek alapján senkinek sincs sz*r gépe, hogy ne indulna el a játék így vagy úgy...

Nem arról van szó, hogy menni fog-e, hanem, hogyan. Mert egy tízszer olcsó gépen is el fog indulni a DX8 támogatás miatt mint egy olyanon, amin maximumon fut. Persze a memória igényt így sem lehet sztem 1giga alá szorítani, ha élvezhető játékmenetet szeretnél. CPU alja kérdéses, mert az AI nagyon meg fogja dobni... szerintem a multihoz fele olyan jó gép se kell majd, mint a singleplayer részhez.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul