Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Könyörgöm valaki mondja el hogy lehet átvezetni a Stalkereket a Red Foresten hogy életben maradjanak, a Kisóriás mindig belerondít és nem tudom megcsinálni a küldit! :?

késsel ess neki a kisóriásnak egyböl, de vigyázz a sebzéssel... a többiek addig vhogy kihuzzák maguk is, amint kinyirtad, kezd el löni a többi megmaradt állatkát...

Pr0D1G7,a harc előtt mentsd el a játékot,és ha valaki meghal,töltsd vissza a mentést.Használd a gyors mentést is.

Köszi srácok, azzal nincs gond, pont előtte van lementve, meg tovább is vittem már sokszor de még nem sikerült életben tartani csóró stalkereket... Shotit akartam vinni, de a mostani lementésnél a jó öreg full sniper tuning AK van nálam PSO+PBS+ AP muníció.

A lényeg akkor hogy vonjam magamra a figyelmét és a többiek akkor nem lengetik meg a bakancsot?

De mondom, a jelenlegi helyzetből kéne kihozni valamit, a fegyómat már mondtam,azon kívül van nálam egy valag F1 gránát, azokkal szoktam megdobálni a dögöt de bírja marhára...

Hát nem tudom, nálam a stalkerek voltak olyan kemények, hogy amíg én a snorkokkal szórakoztam addig kinyírták. meg-hajol

Jó neked, nálam 20ból 20szor legyakja sorban őket kezdve az Exosokkal, még úgy is hogy előtte kap 8 F1et a pofijába meg 2 méterről sorozom 5,45 BPvel mint valami Rambo... :cry:

Hali valaki tud segíteni a szolgálat tagja vagyok és Villám a technikusnak van három küldetése fejlesztésel kapcsolatban ezekekket a fejlesztési információkat hol lehet megtalálni?elöre is kösszi gyerekek!!!!!!!!!!!

Gyerekek!Nemtúlsokszor de azért párszor kipörgettem a Cs-t.Most először az Agropromi Stalkerbázisalatt találkoztam egy Stalkerrel Neve Remete nemhasznál védőruhát se fegyvert és semmi elektronikusat!Kicsit úgybeszél mint egy Sky os de nemnagyszám.Bár lehetnálvavenni tuningfegyót katonaielsősegélycsomagot!De a legjobb ha elszórtad a RPG-d és elattad amit talltál egy bizonyos rejtekhejen itt vehecc ujjat 49999 ért.

Ja én is találkoztam a palival, és tetszik a hozzáállása a dolgokhoz.
Én azt mondom nektek, hogy érdemes kérdezgetni mindenféléről, és végighallgatni a pofázását.

Azt szeretném kérdezni hogy nektek is volt olyan hogy miután a stalkerek-kel elfoglaltuk a banditák bázisát egy idő után a semmiből előjönnek és visszafoglalják?

nén annó a duty-val foglaltam el freedomeket és úgy volt , mint ahogy írtad, jöttek visszafoglalni.

Vissza
Top Alul