Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
amugy mindenkinél ugy van hogy ha megcsináltad az ingoványban a kisküldiket, utána cordonban lehet, ha ott is végeztél akkor a szemét telep, és igy tovább? mert nálam ugy volt régebben hogy cordonban volt még küldim, és ezért nem engedte hogy a katonai raktártelepen küldiket vegyek fel illetve sehol másutt csak a kordonban.

Az első pálya észen akármennyit felvehetsz. Utána néol csak eggyet azt meg kell csinálni és máshol 3at is. Ha megcsináltad őket utána vehetsz fel újakat. Sajnos rég játszottam szóval nem nagyon emlékszek de valahol már írtam erről mert ugan ezt kérezték, régebben.

Mellék küldtetést akárhányat felvehetsz, pl.: az ingoványban a tisztítsd meg a teherautó környékét
- ez pénz keresetnek jó. Én az ingoványból az Agropromba mentem elsõ játékom során, szépen
jöttek a mellék küldik és nem befolyásolják a fõszálat. Persze, ha agyonlõsz a frakciókból embereket, azzal megfosztod magad 1 csomó küldetéstõl, fejlesztéstõl, stb.,de a fõszál zavartalanul megy tovább,
az lineáris, amíg A 3. helyszínen nem végeztél, nem mehetsz a 4.-re, és így tovább.

Te azért kapsz FT200m-et mert 1.5ös patch van fent, neki meg 1.4 asszem vagy az alatt
Én is FT-t kaptam 1.5össel, meg írták már itt páran.

zsilin":10eihxdh mondta:
Mellék küldtetést akárhányat felvehetsz, pl.: az ingoványban a tisztítsd meg a teherautó környékét
- ez pénz keresetnek jó. Én az ingoványból az Agropromba mentem első játékom során, szépen
jöttek a mellék küldik és nem befolyásolják a főszálat. Persze, ha agyonlősz a frakciókból embereket, azzal **** magad 1 csomó küldetéstől, fejlesztéstől, stb.,de a főszál zavartalanul megy tovább,
az lineáris, amíg A 3. helyszínen nem végeztél, nem mehetsz a 4.-re, és így tovább.

Akkor ezt nézd meg:

http://img266.imageshack.us/img266/6946 ... 3207mi.jpg

Saját készítés

Hát én nem kaptam ilyen küldit a raktár telepen pedig jó párszor kinyomtam :D

Putiteng, ez nagyon jól néz ki, ha odaérek keresni fogom, hátha nekem is bejön. Hányas peccsel
nyomod?

Én is 04-el kezdtem, de az istennek sem volt hajlandó a fõfeladat tovább menni a Kordonban,
úgyhogy szép szabályosan felraktam az összeset ami van. Remélem azért kiadja majd
ha odaérek. Sajna nem otthon vagyok, kezdenek elvonási tüneteim lenni.

Az a cselje, hogy amikor mondják, hogy menj fel a tetőre, felmész, csak nem oda ahova kell. :D Én most pont arra mentem vissza, mert van 15000 rubeles jutalmam a kordoni stalker bázison.

Köszi szépen, megjegyeztem, elmentettem 3 példányban :D.

Lenne egy kérdésem. Mit kell ahhoz csinálni, hogy az elsõ frakcióháborút megnyerjem. Csatlakoztam a stalkerekhez kordonban. Kiírtottam az összes fosztogatót. Elfoglaltam a szemétdombon a foszotgató bázist. Mégsem akarja a kampány sikeres végrehajtásáért járó nyereményeket odaadni senki (asszem egy SEVA meg némi pénz). Nem tudja véletlenül valaki? Mert így nem akarok még a szabadséghoz csatlakozni.

Biztosítanod kell a Limanszkba vezető híd leengedését,de ne menj tovább,menj vissza a mocsárba a CS bázisra ,markold fel a jutalmat(50.000,FN2000) és ezután frakcióháborúz.(azt hiszem :D )

A CS bázisra? Én most konkrétan a stalker bázisra és a stalker-bandita frakcióháborúra gondolotam. És a hídtól már nem lehet visszamenni nem?

Amint átmész a híd túloldalán lévő alagútban Limanszk városába, onnan bezony nincs visszaút.

Vissza
Top Alul