Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
az megvan ami az algútnál volt amikor átjösz az ingoványból a kordonba az elején?

akitől érdemes kéregetni a szemétdombon a stalker technikus, nekem egy csomót ajánlott

de azé nem találhatod az bug szedjé le hozzá fleshdrive fixet a fileforntról

A játékom 1.5.10.-es javítással fut. De megprobálom ezt a fixet. Köszi

[mod]Legközelebb elég ha egy helyre leírod - Tibi[/mod]

szeretnék mentést kérni utolsó pályáról, kissé megtépázottan érkeztem és esélyem sincsen.
vintarból kifogyott a lőszer a gauss meg olyan lassú hogy azzal nem lehet ölni rendesen.
A ruha védelme 0. kb 5 perc volt eddig a rekord aztán megöltek.
vki tudna egy mentést küldeni légyszi???? köszönöm!!!!
email: szogradi@hotmail.com

nem értem , mert az utolsó pálya a legkönyebb pár lövés strelokra , meg ha jól emlékszem akkor hozzád vágnak egy fn 2000-ret is ...

az igaz de folyamat teleportálnak oda a monolitosok bár én már mikor meglátom őket egy gránáttal el is intéztem a dolgot szóval nem volt vele túl sok probléma. Fedezéket kerestem és onnan csak Strelokra koncentráltam.

Ha már pandrive kérdéseket feszegetünk, érdekelne hogy a szabadság bázisán Sötét völgyben hogy lehet
odaadni a mesterlövészpuskákról szóló pendriveokat? Nekem nem fogadja el, megvan mind a 3, lehet azzal a fixel
amit lent említettetek megoldódik a dolog?

Más
Szemétdomb-->Bolhapia--> van egy kereskedő, az csöves, de alul a romok alatt alszik egy Vosztyik a Balhé nevű Stalker asszem így hívják, azt is jelzi mint kereskedőt, de mikor kell hozzá menni? Mert mindig azt mondja hogy túl korán keltem fe, nincs itt az ideje a biznisznek. Érdemes egyáltalán vergődni vele?
Van nála valami jó cucc?

hát a szabadság bázisán a technikusnak kell oda adni a 3 flash drivot ami őt kér a dragunovokhoz :D
a másik csávókám meg mond vmit h mikor menj vissza hozzá ha jól emlékszem szva hallgasd meg és sztem akkor menj vissza mikor ő mondja :D

Azt hiszem,23.00 után hajlandó üzletelni és jó töltények vannak nála

Vic tudom kinek kell odaadnom, de nem kéri, megkaptam a feladatot, megvannak a peng*nyók, de
nem tudok vele mit kezdeni, mert csak annyit tudok neki mondani, hogy rendben viszlát.
A bolhapiacnál, meg nem mond időpontot, csak hogy korán felkeltél, nincs még itt a biznisz ideje.

Kösz Csiga, kipróbálom.

Rákattintottál a "Rendben viszlát"-ra? vagy csak simán nyomtál egy "F"-et?
Mert nekem is volt már olyan pont sötét völgyben, hogy ugyan így megvotak a fdlashek és nem akarta elfogadni csak a rendben viszlát volt ott rákattintottam és akkor dobta ki, hogy van pár dolog amit sikerült elhoznom. :hoember:

Kattintottam én már mindenre, de semmit nem csinál, végső elkeseredésemben szoktam ide írni, ha már nem tudok mit kitalálni :|

Csiga, nem csinál semmit 23 órakor se, de pedig egyszer volt hogy rámentem és megvillant a portékája
csak crash volt, de mindegy, ott fogok állni fölötte és fél óránként kérdezgetni fogom egy teljes napig :D

A bolhapiaci (felsõ) kereskedõ azt mondja, hogy este 11 után üzletel, ehhez képest egész
nap tudok neki eladni. Talán az árak kicsit rosszabbak nappal. Az alsó "kereskedõt"
én sem tudom megszólítani. Nálam viszont hiába visszem vissza Dühödt Naprnak Jófiú
PDA-ját, nem adja be a szövegablakba, csak azt válaszolhatom, hogy még nincs meg, közben
meg ott van a hátizsákomban. Azért szép a Sztalker, mert mindenkinek más.

Patch? Nekem a Bolhapiacon a "felső" kereskedő csak éjszaka kereskedik. Az "alsó" pedig éjjel-nappal rendelkezésemre áll...

Király :D :D Alternatív játék de azért szeretjük. 1.5ös van fent Ras

Zsillin
Én is szenvedtem hogy beszélhessek vele. Az a trükk [mondom úgy hogy NÁLAM] hogy nekimész, vagy ráugrasz és akkor beszél veled, ha ez se akkor a harmadik alternatíva, lődd lábon, vagy lődd lábon és töltsd be, és akkor ott fog állni

Én is hasonló képen vagyok bár az is igaz, hohy a CS-ben is volt 1-2 elég jó küldi amit nagyon élveztem. De összességében SoC. :D

Vissza
Top Alul