Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Van állítólag Cordonnál egy küldi, amikoris a híd alatt lévő katona ad egy olyan küldit, hogy el kell neki hozni egy PDA-t. Ehhez a PDA-hoz kell úgy eljutni, hogy a vasúti hídon a kocsik fölött lévő téranomáliába kell ugrani. Namármost, ha én odamegyek a híd alatt lévő fickóhoz, és beszélek vele, akkor egy pisztolyt kér tőlem, és ha adok neki, akkor elkezd lőni rám, majd gyorsan elszalad. WTF? lol2

Hát még jó te is rálőssz egy katonára aki az ellenséged és van nálad pisztoly nem? Na ezzel ő is így van te neki ellenség vagy és amíg nem adsz neki pisztolyt addig nem megy neked mert nem tud megölni.

vic":2qd8kyas mondta:
Hát még jó te is rálőssz egy katonára aki az ellenséged és van nálad pisztoly nem? Na ezzel ő is így van te neki ellenség vagy és amíg nem adsz neki pisztolyt addig nem megy neked mert nem tud megölni.
Nem lőttem rá, és nem ajánl fel semmilyen küldetést.

Pedig annak felkéne ajánlania nekem mindig felajánlotta hogy vigyem vissza a barátja pda-ját meg azt ish ogy segítsek kiszabadítani a parancsnokot.

Kimmuriel":h89ei46s mondta:
vic":h89ei46s mondta:
Nem lőttem rá, és nem ajánl fel semmilyen küldetést.

Alapból ellenséged.Azért nem bánt,mert nincs fegyvere.Ha beszélgetsz vele,egy idő után a küldetés irányába fordul a téma.
Én nem bántottam a katonát,megteszi helyettem más. :D

Érdeklődés szintjén kérdezem hogy az miért van hogy a szolgálatos és szabadságos emberkéktől nem tudok küldetést felvenni? Ha oda megyek a PDA jelzése szerint egy emberkéhez, megkérdezem hogy segíthetek-e, azt feleli hogy nem tudok. De ez csak a szeméttelep után van így, ha vissza megyek pl. az ingoványba, ott minden további nélkül müködik a dolog. A játék jogtiszta, 7-es patch-el.

Nekem is volt így hiába eredeti attól még ilyen de nekem adott küldetés mikor megcsináltam a legelső főküldetést a szolgálatnak. Egy darabig ad azután már nem szval tovább kell menni és azután meg vissza és utánna nekem megint adott így voltam a freedommal is. Gondolom ezeket a küldetések is úgy vannak szabályozva mint a shocban meg a csben hogy a tradereknél teljesített küldetések után mindig újabb fegyóval vagy ruhával bővül az eszköz tára.

na itt az van ha egy terülten felveszel egy köldit egy frakciótól akkor az összeset meg kell csinálnod azon a területen
de ha egy 2 frakció egy terülteten van akkor az egyiktől veszel fel küldit akkor meg kell csinálni annak a frakciónak azon a terülten az összes küldiét utána jöhet a másik frakció
csak egy kivétel van katonai raktáraknál nem kell figyelni erre frakciós dologra ott 3 frakció van mindegyiktől vehetsz fel küldit

Bazmeg leírtam de újra kellet csatlakoznom:S NA röviden mert ideges lettem. Én az összes mellék küldetést meg akartam csinálni. A lényeg annyi hogy a clear skynál feltudod venni az összes mellék küldetést nem számít. Viszont a további frakcioknál csak 1 et tudsz felvenni. ÁLtaálban az osztag parancsnokok adják. Úgy 3 küldetés sszokott lennni hogy hozzd vissza ezt meg azt. Érdemes midnen osztag parancsnokhoz oda menni. NA kivétel a szolgálat ahol az összes ember ad mellék küldetést de csak 1-et. HA nem osztag parancsnok akkor is. Akik "kávéznak" azokat érmes végig kérdezni.
Még több tippet és elírást írtam ide de újra bekellet jeletnekznem így lusta voltam többet írni.

ja és még valami 1 osztagparancsnoktól csak egy küldit vehetsz fel

Köszi a válaszokat. Most mással játszom, de legközelebb odafigyelek a dolgokra.

Heelo!

Még az elején vagyok a játéknak, most kell majd Kordonba mennem a kísérővel de előttemeg akarom csinálni a mellék küldetéseket.
Vannak olyan mellékküldetések amikor az osztagparancsnoknak kell elvinnem ezt-azt de a térképen sehol nem jelöli az osztagparancsnok helyét, semmi nyíl hogy merre mennyek, semmi..
mi a búbánat van ilyenkor? hogy tudom ezeket a küldetéseket megcsinálni?
an
előre is köszi a választ!

a mocsárban az osztag parancsnok az Lebenyev de ha felvetted már az adott tárgyat akkor rámész a mellék küldetésekre és ott a szemre az megtalálja hogy kinek kell elvinned.

Köszi a gyors a választ!

Közbe rájöttem, hogy h***eséget kérdeztem, és ezt már megoldottam,
A másik bajom az hogy, a fejlesztőnek kéne valami csőszájfék, de ennél is csak a fejlesztő helyét mutatja ha rákattintok a küldetésre, nem tudom mi alapján,hol,merre keressem azt flash-drive-ot,ha csak nem eladtam véletlen a kereskedőnek, az előfordulhat?

Endeavour":1xfqu4ux mondta:
Köszi a gyors a választ!

Közbe rájöttem, hogy h***eséget kérdeztem, és ezt már megoldottam,
A másik bajom az hogy, a fejlesztőnek kéne valami csőszájfék, de ennél is csak a fejlesztő helyét mutatja ha rákattintok a küldetésre, nem tudom mi alapján,hol,merre keressem azt flash-drive-ot,ha csak nem eladtam véletlen a kereskedőnek, az előfordulhat?

Kérdezgetni kell a csapost és hát ha ad infót meg azt aki tud ajánlani valmamit ezeket kérdezegessed és lesz de én ezeket a flahs hdrivokat már nem emlékszem hogy hol találtam
Mert mint írtam kérdezgetni kell és kapod hogy hol van de pénzbe kerül

az Ingoványban 2-őt kapsz jutalomként a kereskedőtől, a másikat meg Fürgétől tudod megszerezni, relytekhelyeket kell kérni tőle és rákédezni mi van benne. Olyan 1000 rubel körül van.

Fürge a Tiszta égbolt bázisán van, ott ahol be kell meni beszélni Lebegyevvel.

A pendriverekkel kapcsolatosan kérdezem hogy a Kordonban lévő 3 meghajtó közül, hol a harmadik? Kettőt gond nélkül megvan, de a harmadik az nincs! Pedig már vagy hatodjára játszom végig, de ez a pendrive gond! Mondjuk ilyen gondom van a szolgálatos meghajtókkal is! Az utolsó ott is hibádzik. A többi nem gond, azokat beadja.

Vissza
Top Alul