Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Bejönne egy olyan küldi is amely arról szólna hogy a vak kutyákkal 1-ütt mennénk bevetésre mondjuk Renegátok ellen és legalább egy 5-véreb nyomulna velem . És lehetne irányitani őket. Minnél többet zabálnának annál erősebbek lennének és mindegyikre 1-1-relikviát fel lehetne aggatni.

Hát nem éppen háziállat az a pit-féle vak kutya elég durván tudnak támadni. A vérszopónak nem tudom lenni annyi esze mint egy kutyusnak. Szerintem magányos gyilkos.

Én spec csináltam már olyat hogy nézelődtem a távcsővel és akkor észrevettem egy szopit(szemétdomb).
Elkezdtem követni, nemtámadtam meg csak észrevétlenül követtem. Elöször egy kóbor Vadkannal (azok szoktak egyedül járkálni és akkor nem mutatja őket a PDA) azt simán legyőzte aztán megtámadott egy Bandita pozíciót és őket is legyőzte. Utánna egy kicsit ott álldogált akkor jött pár Szabadsági és szétlőtte.
Itt a vége fussel véle. hmm

Off vége.

Az lenne a jó ha a stalkert lehetne coop-ba játszani és arra a módra külön lennének küldetések.

pl a yantarba lenne egy olyan feladat hogy a zombiktól kell megtisztítani a területet.

hali, vki megtudná mondani nekem, hogy előre kinyírom az össze renegades-t red forest-ban, ott ahol a compass artifact van, és felis veszem, akkor később majd ha a Forester-nél felveszem ezt a küldit, hogy hozzam el a compass artifactot, akkor befog bugolódni (mert ugye már nálam van az artifact, gondolom kétszer nem rakja oda)? köszi

na sikerült, kinyírtam az összes renegades-et, de nem vettem fel artit, spanok becampeltek renegades-ek helyére, én átmentem army warehouses-ba, mire visszamentem még mindig ottvoltak spanok, elhoztam artit és küldi kész :wink: köszi

shoc-ban több volt a fő küldi meg az hogy többször kellett visszalátogatni régi területekre
a clear sky-ban meg szinte haladni kellett előre de a clear sky másban jobb 8)

Hogyha Red Forest-ból visszafordulok, mert tuningoltatni szeretném a SEVA rucimat, akkor Yantar-nál megint be fogja automatikusan adni a játék azt a küldit, hogy védjem meg a tudósok bázisát a zombi stalkerektől? Vagy ha már ki lett kapcsolva az a pszi-emittáló kütyü, akkor többet nem özönlik el a területet? Csak mert rohadt idegesítő mindig kipucolni a terepet, és nem szeretnék a PDA-mban "mission failed" bejegyzést látni...

Azt nem tudja valaki h. az öregembernél (RED FOREST) mit lehet fejleszteni?
Illetve h. az RPG-t és a Bulldo6-ost lehet-e egyáltalán fejleszteni?

Kimmuriel":p2nptcus mondta:
Hogyha Red Forest-ból visszafordulok, mert tuningoltatni szeretném a SEVA rucimat, akkor Yantar-nál megint be fogja automatikusan adni a játék azt a küldit, hogy védjem meg a tudósok bázisát a zombi stalkerektől? Vagy ha már ki lett kapcsolva az a pszi-emittáló kütyü, akkor többet nem özönlik el a területet? Csak mert rohadt idegesítő mindig kipucolni a terepet, és nem szeretnék a PDA-mban "mission failed" bejegyzést látni...

nekem nem adta be újra , de mért nem garbage felé mész vissza , arra egyszerűbb

Vissza
Top Alul