Küldetések *spoilerveszély*

Valószínűleg egy kicsit lyukas lesz:P
De am a gépet azért kell kikapcsolni hogy ne változz zombivá az agyat pedig azért hogy ne irányítsa a zombikat teljesen logikus:D:D

Ha bemész az X16-os laborba Yantar-ban akkor találsz egy hatalmas kör alaprajzú termet a közepén egy "tornyot" annak a tetején egy hatalmas agyat. Nem nehéz észre venni nem sok óriás agy szerepel a játékban...:D

x16
Megcsináltam kikapcsoltam mindent és a létrán nem tudok felmászni a pálya végén ! valamit kell ott még csinálni

reg jaccottam soccal de ha jol emlexem akkor ott van a nagy agy kozepen. ha igen akkor ott nem tudsz felmaszni, hanem ahol kikapcsoltad az utolso kapcsolot azon a szinten van 1 lepcso felfele 1 kb 1 meter magassagba megy a lepcso ha ott tovabb mesz akkor bejutsz 1 terembe ahol ott van szellem cucca. abba a terembe vannak kadak a racsos placcok mogott. az 1ikbe van 1 lyuk ott menj le es utana mar kitalalsz gondolom.

hello köszi a gyors reagálást !
nem a létra másik fele volt a megoldás :)

bocs én már azt hittem hogy a kivezető létránál volt a baj

Nos senki nem tud semmit az agy elpusztítását illetően?

én még mindig nem tudom hogy milyen agyról beszéltek :roll:

kerlek szepen Scorpius x16ba yantarba amikor ki kell kapcsolni 4 kapcsolot kulonbozo emeleteken 1 kor alaku teremben. na annak a kozepen van 1 uvegtartaly es abba talalhato azaz agy amirol mar 1 ideje beszelunk

értem
pedig már egy párszor voltam ott de eddig nem tűnt fel hogy ott van egy "agy"

najo vhonnan szerzek neked 1 kepet rola de visszamenni mar nem megyek mert felek a sotetbe szoval majd vmikor talalok neked 1 kepet

EDIT:?kozbe talaltam 1et
yantar_lab_3.jpg

azaz ami ott kozepen fent latszik abba a kalitka szerusegbe

mit számít az amugy nem toom
én mindig elfelejtettem meglőni gránátvetővel ha arra jártam :|

Én meglőttem akval is meg rgp-vel is de semmi csak üveg csörömpölés és semmi más nem történt az csak ott van és kész

Az az agy csak ott van és kész! Díszlet, tereptárgy, hangulatkellék. Én sem tudtam vele mit kezdeni!

Szevasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a bárban levő Duty-s csávónál(aki nem enged be a sank melletti bejáraton)mit kell csinálni, hogy bejussak, illetve még mielőtt leérnék a bárba, hoy lehet bejutni a csávóhoz, aki a rács mögül invitál?

Rég nem játszottam, de azt hiszem tudok segíteni. (Lehet, hogy nem lesz jó)

1. Kapsz egy küldetést, hogy szerezz nekik egy Bulldog 6-t (Dögös fegyver :D ) és akkor beenged.
2. Ahhoz sehogy, ha jól tudom.

Vissza
Top Alul