Küldetések *spoilerveszély*

Kapanyányimonyók":1xbvsm46 mondta:
Mikor érhető el igazi jó fegyver először?

Hát akár az elején is szerezhetsz tűrhető fegyvert a katonáktól. Én elszaladtam a bázisuk felé, lőttem rájuk párat, és hárman követtek felfelé, csak a "falusiak" megölték őket, és máris az enyémek lettek a cuccaik :P

köszi a segítséget hálám jeléül utalom a megadott számlára a 10.000 ft ot! Csak hogy lásd kivel van dolgod!

Még egyszer köszönöm. Végre valaki vette a fáradságot... nekem meg ennyit megért...

Help!!! Ki akarom szabadítani a pincében foglyul ejtett Duty tagot, a labor területén, de nincs annál a "borov"-nál vagy kinél a cella kulcs... más is belement ilyen bug-ba???
1,006-os patchel játszom

Hello elakadtam Aggropomnál.Naon agresszivek.Ott kell vmit taktikázni vagy csak lőni?Még az elején amikor a bakákat kell lőni

lehet, hogy agresszívak, de te még agresszívabb lehetsz :wink: használd a környezetet, tele van a bázis robbanó hordókkal lődd ki őket pl

Mér?Most töltöttem le nemrég és kihagytam sokat.Én nem látok itt hordókat.A teherautók is robbannak?

nekem az a kérdésem lenne hogy azt a pszi fejvédős kütyüt azt hogy tom használni felvenni??? A Doki azt mondta ha valamilyen 'Y' nevű hotelbe kell elmennem és az egy perzslőnél lefordultam ott írta ki ezerrel hogy a szellemi nem tom mim csökken és hagyam el a területet ...(de rosszil emléxem.) léneg az hogy an tom használni? azt az fejvédőt?

Floyd":2mgpvyog mondta:
nekem az a kérdésem lenne hogy azt a pszi fejvédős kütyüt azt hogy tom használni felvenni??? A Doki azt mondta ha valamilyen 'Y' nevű hotelbe kell elmennem és az egy perzslőnél lefordultam ott írta ki ezerrel hogy a szellemi nem tom mim csökken és hagyam el a területet ...(de rosszil emléxem.) léneg az hogy an tom használni? azt az fejvédőt?

A "fülvédő" csak Yantarban segít át a pszi sugárzáson, a Vörös erdő után nem. Akkor tudsz elmenni Pripjatyba, ha lekapcsoltad a Brian Scorchert (Agyperzselő). Mindenki akkor tud átmenni, az a gát. Vigyázz, mert a lekapcsolás után hemzsegnek majd a katonák és mindkét frakció (duty, freedom) emberei, plusz a Monolith társulat. Egymást is irtják, de főleg téged vadásznak, akik ellenségesek...

Sziasztok

Most kezdenem a jatekot,de a kereskedönel mar vege is !!
Hogy lehet innen ki jönni vagy mit ?

Nem tudná valaki elmondani, hogy az X16-ban lévő hatalmas agyat hogyan lehet elpusztítani?
Előre is thx!:D

Elpusztítani sehogy...
A jelzett kapcsolókat kell kikapcsolni, xépen sörben. :D
illik feltenni a magyarosítást és nem csak hinni, hogy értjük a szöveget. :roll:

Kedves vagy:) magyarosítva van és ki is kapcsoltam, de állítólag el lehet pusztítani az agyat is ez azért is hihető mert ha egy cső aá szerelt gránátvetővel belelövünk a "törönyba" egy -két méterrel az agytól lefelé akkor az agy mozogni fog...
És amikor konkrétan agyat céloztam meg az előbb említtt fegyverrel akkor kétszer kilöttem a körülötte lévő üvegburkot is...:) próbálmeg

Vissza
Top Alul