Küldetések *spoilerveszély*

Nem ott van, hanem egy alagútban! Keresd meg azt a helyet, ahol lezuhant a professzorék helikopterje. Onnan nem messze van az alagút bejárata. Ha úgy állsz, hogy arccal előre arrafelé nézel, amerre a helikopter orra van, akkor tőled jobbra lesz, ha jól emlékszem. Tele lesz elektromos anomáliákkal az a hely. A puska egy nagy konténerben lesz. Good luck!

Az alagútban van,de az egyik fémkonténerben,a roncsautók mögött.
Ne keress valami extra puskát,mert egy duplacsövű vadászpuska.

köszönöm, már megtaláltam, tényleg nem egy Gauss-minigun a Fallout2-ből :)
Mellette az a Desert Eagle-szerűség már érdekesebb volt, de még egyet se lőttem vele :)
Amúgy visszavittem az arcnak, és rájöttem, hogy nem igazán fontos a küldi, ezért nem értem, hogy miért nem volt timer, na mind1...

csak érdeklődésképpen: Csernobilnál érdemes csatlakozni a C-Consiusness (vagy milyen :)) programhoz? Mert én azt mondtam, hogy köszi nem, de még van a döntés előtt save-m, ha érdemes akkor végigtolom úgy is :)

csáááááááááá
valaki már probálta a Oblivion lost modot???????
ha igen léci irja már meg hogy jó e ez a mod

jó. sőt nagyon jó. de ebben a témában ajánlom a modbox topicot és a Priboi Storyt

JonC":i2lau2pb mondta:
Csernobilnál érdemes csatlakozni a C-Consiusness (vagy milyen :)) programhoz? Mert én azt mondtam, hogy köszi nem, de még van a döntés előtt save-m, ha érdemes akkor végigtolom úgy is :)

Halio!
Csatlakozz különben, nem jól viszed végig a játékot :D:D
agy probáld ki ígyis-úgyis :)

ok, azóta már végigtoltam úgy, hogy nem csatlakoztam, és megnéztem az összes végigjátszás videót pluszban a neten :D
Szerintem is így jártam a legjobban...
Mondjuk alapvetően csalódás volt nekem, hogy egy-egy félperces videóval "jutalmaznak" a készítők jópár óra játék után... Ebben az esetben igaz, hogy "maga a játék az igazi ajándék", tehát maga a játékmenet ezerszer sokkal jobb, mint maga a vége :)

Jah, bár én feéig nem jutok el :D:D:D :cry: :cry: :cry:
Azok a rohadt Bloodizémizék :D (vmi vérszivok, amik láthatatlanok) nem birok velük :S 2 szép fehér szem meg orditás és én teliszarom a széket :D Vki segitsen mittudok velük csinálni :D

Szerintem LŐDD a FEJÉT 1000-el. Majdcsak megfekszenek. Vagy késsel szúrj a fejébe.

Előző hsz-t nem idézünk - Tibi

Hello all.Az érdekelne h hogy tudok kereskedni?Felszettem 1 rakás fegyvert de nem tudom eladni.Ja és a Fox utáni bandita irtós küldetést miszáj megcsinálni?Mindig bekeritenek és lelőnek.

ügyesen kell, hogy ne lőjenek le, kereskedni, legjobb a traderrrel kereskedni, Sidorovich, biztos tudod hol van, odamész hozzá f-betű aztán trade és tessék

Akkor mindig vissza kell menni hozzá?Ez szivás.Ja és azt elmondanátok h melyik artifact mire jó?De idegesitő a sulylimit.Lövök lövök lövök erre nemtok futni... :cry:

És a singleben számit vmit a hangtompitó?Pl lehet vele azt h lelövöm a szirénát és senki nem veszi észre?Persze amikor még nem szól

Igen, nekem Agropromnál működött a dolog, nem szólalt meg mikor kiszúrtak és így nem is lett nagy riadalom. Amúgy ez egy rohadt nagy bug is a játékban, amint észrevett az egyik katona az épület egyik emeletén abban a másodpercben megszólalt, csak tudnám mitől... Biztos telepatikus kapcsolatban állt a hangszóróval.

Hát...a zóna különös dolog.Mikor érhető el igazi jó fegyver először?Ja és akkor Agropomnál meg lehet scinálni h kilövöm a hangszórót meg embereket hangtompitóval (néhány embert)és nem veszik észre?

Sziasztok tudna segíteni valaki?

Sajnos minden elszált a gépemről és még nem fejeztem be a játékot! Szóval szükségem lenne egy mentésre a 2.11. Red Forest környékéről! Ha valaki tudna segíteni, már mindenhol kerestem, de sajna csak a végéről illetve az elejéről találtam.

Előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul