Küldetések *spoilerveszély*

dezodor ettöl függetlenül ha megadnád a kódot az ajtóhoz hihetetlenül hálás lennék, mert gondolom ezek szerint Te tudod!Hacsak nem a falakon keresztül közlekedel! :D

Tippek-trükkök topikban nézd meg az univerzális ajtúnyitási trükköt. Nemrég postoltuk.

radaron: (sniper-nél)
1287975

bunker-ben: (x10)
2011533
342089
(többi ajtó nem kódos, és nincs mögöttük semmi, csak fal)

Srácok! Kellene egy kis segítség! Marhára nem akarom mégegyszer végigvinni a játékot, de pripjat-ban kihagytam, hogy bemenjek az épületekbe szétnézni, vagy csak úgy autózzak a városkában, szal az lenne a kérésem, hogy át tudnátok küldeni egy pripjat-os mentést?

1.003 patch van fent jelenleg! Előre is nagyon köszönöm!

Azt szeretném megkérdezni,befolyásolja-e a befejezést ha megöltem az "Army Warehouses"-ban tartózkodó Lukash-t?Véletlenül kinyírtam küldetés gyanánt,utólag vettem észre a térképeteken hogy lehet nem kellett volna,ha jól értelmezem adott volna küldetést.A játékot tekintve eléggé előrehaladott állapotban vagyok,ha nem muszály nem szeretném már visszatölteni ezt a részt :oops:

azon nem múlik semmi. max pár mellék küldetés...

ha a true endet akarod akkor ahhoz kell majd beszélned guide-val , meg a dokival meg dekódert keresni pripyatba, mert utána nincs visszaút!

Még egy kérdésem lenne:A PDA-ban található egy Statictiks menü.Itt ha baloldalt ráklikkelek hogy Killed Stalkers,akkor a jobb oldalán megjelennek a stalker,illetve bandita típusok,katonák,zombik,stb.(pl.:Stalker-lame,Stalker-trained,Stalker-past master,Bandit-skilled,Bandit-pro,stb.)Az lenne a kérdésem,hogy a melletük szereplő 2 számot hogy kell értelmezni?(Pl.a "Stalker-Lame"mellet x31 és 31 van,a "Stalker-Trained" mellet x23 és 46-os szám szerepel)

Az első szám a megöltek a frakcióból a második meg az öszérték amit kapsz értük.

Hyy,további kérdés:a Rostockban tartózkodó Voroninnak dolgozok éppen.Több küldetést is ad pl.:steal a Bulldog 6 grenade launcher,bring enchanced launcer.Legújjabb küldetése:Kill the Stalker,called:POKER.Vagyis egy Poker nevü Stalkert kéne kinyírnom,aki a fan-site adta térkép szerint Strelok búvóhelyén(Strelok Stash) a föld alatt tartózkodik Agropromban.Le is mentem,kinyírtam mindenkit aki ott lennt volt,töviről hegyire átkutattam az egész földlatti kócerájt,de azt a Poker nevezeü Stalkert NEM találtam ott.Pedig a nyíl is oda,a föld alá mutat,be is karikázza hogy azon belül hol,oda is mentem,de nincs ott semmi.Ha meg visszamegyek a külszínre,a nyíl rögtön mutatja hogy menjek vissza.Nem hinném hogy ne jártam volna be az egész föld alatti komlexumot,de az a Poker nincs ott sehol.Plz help,thx! :?

Loyká":29yg7dg7 mondta:
Hyy,további kérdés:a Rostockban tartózkodó Voroninnak dolgozok éppen.Több küldetést is ad pl.:steal a Bulldog 6 grenade launcher,bring enchanced launcer.Legújjabb küldetése:Kill the Stalker,called:POKER.Vagyis egy Poker nevü Stalkert kéne kinyírnom,aki a fan-site adta térkép szerint Strelok búvóhelyén(Strelok Stash) a föld alatt tartózkodik Agropromban.Le is mentem,kinyírtam mindenkit aki ott lennt volt,töviről hegyire átkutattam az egész földlatti kócerájt,de azt a Poker nevezeü Stalkert NEM találtam ott.Pedig a nyíl is oda,a föld alá mutat,be is karikázza hogy azon belül hol,oda is mentem,de nincs ott semmi.Ha meg visszamegyek a külszínre,a nyíl rögtön mutatja hogy menjek vissza.Nem hinném hogy ne jártam volna be az egész föld alatti komlexumot,de az a Poker nincs ott sehol.Plz help,thx! :?

1.4.es patch kell. Már én is megszívtam egyszer :cry: :cry: :cry: :cry:
Viszont olvastam itt http://stalker.heroesradio.com/OptionalMissions.php
,hogy Friar (1 másik bandit) közelében van.

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne, hogy a csaposnál volt olyan küldi, aminél be kéne mennem a sugárfertőzöttebb zónákba is, amihez viszont kéne egy védőruha is...
A kérdésem a következő: hol lehet ilyet találni? Csak azért kérdezem, mert eddig két kereskedővel találkoztam (a kezdőhelyen a pincében a csóka, meg a már említett csapos), és egyiknél sincs a raktáron ilyen...

Nos a leggyengéb ilyen ruhát akkor kapod ha elmészWild Territoriba és segítesz kruglovnak. Na megmented akkor yantarban INGYEN kapsz 1 tudós ruhát.
Másik megoldás csak elmész Yantarba és veszel így 15000 Rubel.

Ok, köszönöm az infót! Amúgy hatalmas királyság ez a játék, bár még csak pár napja tolom :)

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,vajon miért abálnak le a kötelességiek(szolgálat)Amikor éppen a zombikat csontoztam ki?Beérek az ellenörző pontra,mennék a jutalomért.és sárgából átmennek pirosba,pedig azt irja a pda,hogy barátok:o.O.Amikor először játtszottam végig,akkor ilyen nem volt.Sokalja a progi,hogy 2 hete tolom? :? felekartam tornázni a zsetont egy gurigára,még csak 8 kiló van. :D
Aprítsak mindenkit le?

hmmmm, megint sikerült elakadnom...
az volna a kérdésem, hogy a bárban felvett családi puskás küldetést hogyan lehet megcsinálni?
Rostockban megtaláltam azt a bódét, ahol elvileg az egyik fémszekrényben meg kéne találnom a cuccot, de üresek, csak az egyikben van egy tárolódoboz, ami szintén üres! :cry:

egyik haverom szintén ezzel sz*p, és igazából már le is tettem volna a küldiről, de fontosnak tűnik, mert ennél nincs timer!
ha nem fontos, akkor max hagyom az egészet, aztán nekivágok az erőműnek (már csak az van hátra),de jó lenne tudni...
ja nálam 1.0005-ös patch van fent, a már említett srác pedig patch nélkül tolja, de ő se találja a fegyvert...

Vissza
Top Alul