Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Loyká":29yg7dg7 mondta:Hyy,további kérdés:a Rostockban tartózkodó Voroninnak dolgozok éppen.Több küldetést is ad pl.:steal a Bulldog 6 grenade launcher,bring enchanced launcer.Legújjabb küldetése:Kill the Stalker,calledOKER.Vagyis egy Poker nevü Stalkert kéne kinyírnom,aki a fan-site adta térkép szerint Strelok búvóhelyén(Strelok Stash) a föld alatt tartózkodik Agropromban.Le is mentem,kinyírtam mindenkit aki ott lennt volt,töviről hegyire átkutattam az egész földlatti kócerájt,de azt a Poker nevezeü Stalkert NEM találtam ott.Pedig a nyíl is oda,a föld alá mutat,be is karikázza hogy azon belül hol,oda is mentem,de nincs ott semmi.Ha meg visszamegyek a külszínre,a nyíl rögtön mutatja hogy menjek vissza.Nem hinném hogy ne jártam volna be az egész föld alatti komlexumot,de az a Poker nincs ott sehol.Plz help,thx! :?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.