Küldetések *spoilerveszély*

-pseudodog trófeát (farok) kell visszavinni. Elég ritka.
-próbáld meg hangtompítóval leszedni vagy vissznézni késébb, az NPC-k mozognak.
-a sörétes a vasútállomáson van egy bódéban, az AK pedig ez egyik főbanditánál DV-ban
-a negatív számot ki szokás vonni a pozitívat meg hozzáadni az eredeti értékhez...
-ami nem NPC-nél van, az biztos nem mászik el...
-NPC-k előbb utóbb újra ugyanazokat a begyűjtős küldetéseket fogják adni
-a játék befejezése szempontjából mindegy mennyi mellékküldetést csinálsz meg

Dedurva ember!Itt is vagy?
-Érdekes,mert nálam van kutya farok ,3 is,azonban nem fogadja el.
-Rostockban hiába lövöm le hangtompítóval az illetőt,képzeld,még meg is késeltem,egy olyan helyen ahol még szemtanú sem volt,de ugyanaz az eredmény.Ellenem fordul mindenki.
-Dark Valeyben kinyírtam mindenkit aki ott volt,csak hullák vannak ott,mindenkinek megnézetm a fegyverét,meg hogy mi van nála,de egyszer se irta ki hogy na ez az a fegyver,vidd vissza a BAR-ba.
-Én meg úgy hallottam hogy egyáltalán nem mindegy hogy hány melléküldit csinálsz meg a befejezés szempontjából,amikor elöször játszottam,csak a főszálat csináltam,mégis a ratyi befejezést kaptam,ugyanis több befejezés van,van ha jól emléxem 7 fajta,ebből 5 rossz bef.kettő meg jó bef.,valami ilyesmit olvastam. Ne mondd már nekem hogy az mindegy,azt én nem hiszem el

-nem sima kutyafarok kell, hanem pseudodog, ha ez sem kell neki, akkor passz
-szívás, várd meg, hogy olyan helyen legyen, hogy ne lássanak
-lehet hogy tényleg bugos a verziód és nem ártana felpatchelni
-megjelenés után első héten megvolt 6 befejezés, egyéb kérdés? :)

Igen van.Akkor mégis mi a JóIsten dönti el,milyen befejezést kapok,ha nem az,hogy hogy csinálom a küldetéseket??

Eh,ezek döntik el?Pfff rohadt nagyot csalódtam

Ha csak végigszaladok a játékon az se jó,ha mindenkinek megcsinálok mindent,az se jó,ha sok a pénzem az a baj,ha kevés az a baj. Akkor most mikor leszek faxagyerek a Stalkerban?Mikor kapom a jó befejezést? Ha csatlakozok az idézem:"C-Consciousnesshez"?És utána még meg is semmisítem őket?Mindegy pajtás,ne foglalkozz semmilyen mellékküldivel,csak a végén csatlakozz a C-Consciousnesshez aztán faxa véget kapsz,vagy most mi van??Áh,én ezt az egészet nem értem :x

pYura":2vhntiiz mondta:
True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

a radioaktivitásnál és vérzésnél a minusz a jó, de az zölddel van kiemelve. szal szerintem elég érthető. és a játéknak éppen nem a kapkodás a lényege....

THX az eddigieket,még kérdés:Mi az a "C-Consciousness"?Ez egy csoport,emberek,vagy tárgy,vagy mi?Hol található(ak?)Mint említettem,egyszer már végigtoltam,de erre konkrétan nem emléxek.

Követni kell a Strelok vonalat?Miért,milyen más vonalat lehet még követni a Stalkerban??
:|
Bunfi:én is erre gondoltam,ahogy írtam is,csak nem voltam biztos benne

szerintem jobban játál volna ha a gamestar fórumba írsz ezzel a problémával, mert ott ez a szint, meg a grafika és milyen faja gépem van istenítése, meg a gs teamé... itt szerintem mo. leghardcoreabb stalkerosai vannak és nekünk sajnos a te problémád nem téma (bocs). itt mindenki legalább 4* végigvitte a játékot átlagban... szerintem. na mind1.

Jólvan Mr.Hardcore!Megértettem,ne aggódjál nem zavarok többet főnök

Mondom pYura,én már nem jövök többet,csak érdeklődtem.Respect!

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok Hozzátok!

A Red Forestes küldetésben van egy kóddal ellátott ajtó, majdnem szemben a Prypjatba vezető úttal!Egy gonosz épp onnan lő ránk és egy félig törött létra visz fel az ajtóhoz.
Tudja esetleg valaki annak az ajtónak a kódját, ha van egyáltalán neki?!
Nagyon megköszönném, ha valaki leírná!

Előre is Thx!

a sima SoC-ban nekem nem sikerült megtalálni hozzá a kódot sajnos... de lehet hogy nem is lehet...

Én amit lehetett már megcsináltam a játékban: küldetésektől kezdve ami csak létezik, de oda valahogy nem tudok bejutni.Lehet igazad van és télleg nincs ahhoz az ajtóhoz kód.Pedig najon kíváncsi lennék, hogy mit rejt az a szoba!

Vissza
Top Alul