Szóval,én egyszer már kijátszottam a Stalkert,de csak a főszálon mentem,ezért nagyon gagyi befejezést kaptam..Aztán nagyon sokáig nem játszottam vele,nemrég azonban újra elővettem,felraktam,beraktam,ahogy tetszik.Elkezdtem elölről,azzal a szent céllal,hogy felkutatom a legutolsó eldugott (mellék)küldetést is,és mindent ami extra benne.
Restellem,de nem rejtem véka alá,hogy nem az eredeti verzió van meg,így nem működnek a path-ek,és a magyarítás sem jött össze.(Felraktam,de ugyanúgy Angol volt,szerintem ez miatt,mind1)
Szóval most a helyzet a következő:kezdtem egy zsír új játékot,és most Rostockban járok,a Barkeeper-ig jutottam(tulajdonképpen).Megjártam az X16-labot,megszereztem a doksit,visszavittem a Barkeeper-nek.
Azonban:ezzel a new game-mel a hangsúlyt én most KIZÁRÓLAG a mellékküldetésekre helyeztem át,így elsősorban azokra koncentrálok,(boldog boldogtalant megérdezek van e küldetése,)felveszem a főküldetéseket ugyan,de utolsósorban klikkelek rá.Ennek köszönhetően már most olyan ruháim és fegyvereim vannak,hogy az utolsó pályákon is megállná a helyét,na azért annyira nem,persze a fegyverek felpöcköltek(Big Ben pisztoly hangtompítóval,Balance IL 86 géppityu,Sniper SGI puska),megérezni hogy csinálom a melléküldiket,hát mikor elöször játszottam pffff,hát negyed ilyen jó cuccom se volt.
A mellékküldetések,és hogy full Angol minden,azonban kéréseket vetettek fel,amiket az ég világon senkitől sem tudtam megkérdezni,ezért határoztam el hogy felkeresek vmi fun-siteot,ezt találtam.Sza a kérdéseim a következők:
-Ez a Sidorovich és a Barkeeper-nél a legelső mellékküldi hogy:"Bring over the pseudog"----ott mi a jóvilágot kell csinálni?Nem tudtam rájönni.
-Sidorovich és a Barkeeper is ad olyan mellékküldit,hogy ugye "kill the Stalker".
Valamikor még meg is van nevezve az illető.Ez idáig OK,de mit csináljak,ha a delikvens ÉPPEN a táborban tartózkodik(Rostockban)???Megölhetem,de akkor ellenem fordul az egész tábor.Ez már 2x is előfordult,és ezért nem tudtam kinyírni a barmot,buktam a küldetést,(!!!!!)többször nem adták fel.(Az egyik vmi Friar nevü volt,most a másikra nem emléxem,de mind a kettő Rostockban rostokolt,szószerint.)Hiába szaladok ki a táborból,nem felejtik el.
-Aztán:Rostockban a BAR-ban iszogatnak a Stalkerok,mindegyiknek van vmi baja.Mondja is az egyik ugye hogy:"Dammit,if only someone help..."
Sza az például az elveszett sörétespuskályát siratja.Magyarul,illetve angolul ugyebár:"FIND THE ITEM".Rendben,meg is találtam neki.Red Forestban volt,vagy én nem is tudom,de megvolt jelölve a térképen.
Mellette áll azonban a haverja,aki úgyszintán az elhagyott fegyve után panaszkodik,ez úgyszintén egy "FIND THE ITEM"küldetés,azonban itt már csak annyit mond a fáma hogy "he lost it somewhere The Dark Valey"vagyis vhol D.V-ben hagyta el.DEHOL???Végig kutattam egész DV-t vagy 3 órán keresztül,és nem találtam,(ma megint megkísérlem megkeresni)Na szóval,na hol a szóban forgó Item??Ki tudja közületek??
-Aztán gyökér kérdés:a védőruha melletti értékek plusz és mínusz előjellel,zöld és piros színnel,azokat hogyan kell értelmezni???Van egy elméletem,de nem biztos hogy jóra gondolok.
-Aztán láttam itt nálatok a Fun site-on egy nagyon ügyes kis térképet.Nem is olyan kicsi.Látok rajta milliom egy fegyvert,különböző helyeken megjelölve. Kérdésem hogy azok tényleg ott vannak?Mondjuk a Big Bell pisztolyt tényleg ott találtam ahol mutatja is a térkép...Lehet benne igazság,nemtom.
-Aztán az artifactokkal kapcsolatban:sajnos nem sikerült bevinnem az összes artifactot sem Sidorovichnak,sem a Barkeepernek,ugyanis

l. Sidrovich a térkép szerint 4 fajta artifactot kér be,utána ad egy felpöckölt suitot,ugye.A gond az hogy én bevittem neki hármat,a negyediket azonban nem kérte (még??)A "Night Start" amúgy.Bizonyos küldik(mellékküldetésekről beszélünk továbbra is)viszont visszatérnek nála,mit pl.: "Camp elmimination","Kill the trader,vagy Rookie Stalker",sőt pl.a "Stone Flower"artifactot már vagy 5-ször kiirta hogy hozzam el neki,meg a "Jellyfist" is vagy 3-szor,de azt a "Nigt Start"még egyszer se!Többször is felvettem amúgy a földröl,mert láttam énmár azt a "Night Start"dehát hiába van nálam,ha nem kéri!
Na ez mi??A Barkeeper is ugyanezt játssza.Türelmesen kell csinálni Camp Elimination-okat meg hatodszor is bevinni a "Stone Flowert"míg egyszercsak beadja,hogy mostpedig hozd be az utolsót a "Night Start",és végre megkapom a Dzsekim??(Mondjuk mostmár nem kéne,dehát nem szeretném elmulasztani az artifactos küldetést,fogadok a játék végén elszámolja,hogy na fiacskám,aztán bevitted-e mind a 4 artifactot Sidorovich bácsinak?!) ???Vagy hogy van ez???
Regényre sikeredett,bocsánat,ha valaki nem aludt el miközben olvasta,hát kérlek titeket segítsetek!Hyy! Tisztelettel:Module