Küldetések *spoilerveszély*

Meg kell csinálni a küldetéseiket, amiket a főhadiszálláson ad a felső emeleten a pasas. Ha minddel megvagy, fel fogja ajánlani hogy csatlakozz hozzájuk (legalábbis így tudom).

köszike,és már csak az a küldetés kell hogy öljem meg a katonákat az agropomnál,ha azt megcsinálom akkor be is lépek(remélem)
és pasas neve Lukash

Sziasztok nekem az a problémám hogy mikor átkutatjátok a halott katonákat stb ott kilehet őket rendesen zsákmányolni bejön az a menü ahova magamhoz huzgálom át a motyókat pl a fegyvereket kaja minden. De amit áthuzok oda fegyvert azt hogy tudom felhasználni?? Tehát a kezembe kellene valahogy vennem. Eddig késem és a kispisztolyom volt meg egy sörétes de vettem fel gépfegyvert meg lőszert is de nemtudom hogykell a menümből a kezembe venni. :cry: másik dolog a night vision 3. pálya ipartelep mögött le kell menni a földalá vannak lent katonák próbáltam be kapcsolni a night vision-t de semmi valaki segítsen. kössz üdv! :?

Lehet, hogy azon a ruhán pont nem volt Night Vision. Nem mindegyiken van.

A fegyvereket meg úgy tudod használni, hogy az invertoryba (i gomb) felül behúzod a téglalap alakú négyzetbe a többi mellé (van a kés, mellette a pisztoly és az azutániba kell). Ami utána van, oda a gránát megy (de azt ha jól emlékszem nem kell húzogatni), és van utána pár kis négyzet, oda az artifatokat tudod berakni. De vigyázz, van, amelyiknek van negatív hatása is. :wink:

Bocs hogy ennyiszer írok. Le mentem a földalatti nemtudom bunkerbe az eleje még csak csak kilőttem pár katonát csak utánna csigalépcsőn le mentem zöld ilyen vackokat kerülgettem majd egy nagy sötét folyosóra értem jött az a láthatatlan csápos dög. Elég para 8) Csak utánna megint katona áradat van és se zseblámpám se night vision :evil: Nemtudjátok hogy tudnék zseblámpát szerezni vagy nv-t???? lol2 Előre is kössz.

Zseblámpa általában minden ruhához van, ha gyenge szedd le a better headlamp mod-ot, nv pedig csak a jobb ruhákon van azt asszem nem lehet venni, de ha felveszed azt a ruhát amit Strelok búvóhelyén találtál akkor abban már van nv ha jól rémlik.

A lámpát a beállításoknál le lehet tiltani, ha jól emlékszem, illetve valamelyik patch előtt nem működött valamelyik shader beállításnál. Meg kéne nézni, hogy engedélyezve van-e egyáltalán.

Night Vision először a Stalker Suiton van (illetve talán a mercen is). A katonain és a különböző tudós ruhákon szintén. A dutynál az alapon azt hiszem nincs, és a freedom alapruhán se.

A sima mercen nincs csak a tuningoltan. És igaz ,hogy az alap Dutyin nincs nv de a Hunteren van :D

Kössz srácok! Megkeresem a beállításoknál ezt a Shader beállítást. Mert én semmilyen búvóhelyen nem jártam csak azt tudom a lámpát sem tudom bekapcsolni és a nv-t sem :?

valahol mintha olvastam volna hogy van vmi peállítás amit nem érdemes letekerni mert akkor nem fog világitani a zseblámpa (esetünkben fejlámpa)

GS 2007 március S.T.A.L.K.E.R. cikk...

Ezt be tudná nekem valaki linkelni?? vagy a beállításokat elmagyarázni?? Akár jöhet mailban is macosa-@hotmail.com valaki segítsem mert fejlámpa nélkül nemszívesen folytatnám a játékot... :cry:

Csak említést tesz róla, hogy ne csavarjuk le, részletesebben nem magyarázza.

A Vide -> Advanced beállításoknál a Lighting distance csúszkát kell kicsit magasabbra rakni.

Akkor te DX8-ban tolod és ott nem engedi módosítani. Én is a config fájlban módosítottam. Keresd meg az user.ltx fájlt
(alapból C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában van), nyisd meg a fájlt F4-el és keresd meg ezt a sort:
r1_dlights on - ha ez így van, akkor oké és ami a fény távolságát adja meg, az alatta lévő r1_dlights_clip x sor. Ezt mondjuk írd át 30-ra (nekem is annyin van) és jó lesz :wink:

íííí kössz átirtam off on volt a távolság meg 20 on átirtam 30 ra és elmentettem na megyek és kipróbálom :wink: :wink: 8)

Hali! Új vagyok itt, és máris kérnék egy kis segítséget.
Még a kordonnál vagyok megcsináltam a mellék küldiket de nem tudom leadni mert, a kereskedőnek az ajtaja nem nyílik ki, már mindent kipróbáltam teljesen megőrjít #B
Valaki helpeljen már meg :cry:

Vissza
Top Alul