Közlemények

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Lesz hamarosan új külseje az oldalnak, szolidabb, mint a mostani.
Január végére várható a dolog, együtt pár tartalmi frissítésel is.

Kicsit letisztultabb. A moszni is nagyon szép, csak már szerintem túlságosan is színes.
Nem fekete-fehér felállásra kell gondolni a szolidabb alatt, csak világosabb vonalvezetés, kevesebb elszórt zombi, egy nagyobb központi szerverő elem, ilyesmik. Még dolgozom rajta.

Első saját blokkom a fórumban! :D

Csináltam egy kis infóblokkot, a kapcsolati adatokról, a fórum kezdőlapján a Ki van itt? blokk felett található.

Ha valakinek nem írna ki semmit, jelezze kérem.

U.I.: stalker skin alatt nem jelenik meg, csak Conundrum alatt megy.

Fórum kezdőlapján a lap alján a "Ki van itt?" blokk fölött kéne lennie, de mondom, csak Conundrum (alapértelmezett) kinézet esetén.

Ki lehet belőle olvasni az IP-d utolsó két számát, az internet-szolgáltatódat és az országot, ahonnan netezel.

Hamarosan leáll az oldal fejlesztése, és a továbbiakban csak a community résszel (vagyis a fórummal) fogok foglalkozni. A hivatalos oldal szerepét widra site-ja veszi majd át.
Ennyit elöljáróban, a többit majd a maga idejében.

Nokérem, bezárt a bazár: a STALKER Hun, mint olyan, a továbbiakban nem fejlődik tovább, a 20071218-as állapotában lehet megtekinteni, akit érdekel.

A továbbiakban én csak a fórummal foglalkozom, a hivatalos stalker oldal widra site-ja.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul