Könyvek

Igen ugyanaz !

SPOILER !

Akkor derült ki amikor a Brigadéros találkozott Melnyikkel,és Melnyik mesélt Homérosznak a feketékről,meg Artyom-ról !

Én most Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődését olvasom. Nos, tudniillik Puruttya extrémen és egyéb finomságokon élő egyén vagyok, de ez még nálam is kiveri a biztosítékot.......

Hans Habe: "Tiltott övezet"
No,nem a Zóna,oh nem. Azonban legalább olyan veszélyes és bizonytalan,hiszen nem másról,hanem a II.Vh utáni vesztes Németország déli tartományaiban történő dolgokról, a feketézésről, a kurválkodásról, becsületről és aljasságról,közönyről és árulásról ,besúgásról szól,és az USA győztes katonáit sem éppen a legszebb megvilágításba helyezi e regény.
Akit érdekelnek a mai Európa feszültségekkel,ellentmondásokkal teli, jelen állapotának okai, a leendő NSZK diadalmas kialakulásának története,mindenképpen olvassa el.

Na gondoltam, hogy az Egon Erwin Kisch könyv ma már sehol sem beszerezhetõ, pedig napjaink riporterei
is csak tanulhatnának belõle. :)
De ha már itt vagyunk, Frank László: Szélhámosok, Csalók címû könyvét tudja valaki hogyan lehetne
beszerezni? Benne van Strasznov Ignác!!

Na, sikerült kivégeznem a Metro 2034-et, ebbe legalább már tettek 1 metró térképet és nem kellett
a hálóról leszedni, mint az elsõ résznél. :)
A könyv színvonalban (szerintem) eléri az elsõ részt, de nem is haladja meg.

Renée Fallet: Egy félnótás Párizsban

Nagyon beteg történet.....

zsilin":1vu3y47l mondta:
Na, sikerült kivégeznem a Metro 2034-et, ebbe legalább már tettek 1 metró térképet és nem kellett
a hálóról leszedni, mint az első résznél. :)
A könyv színvonalban (szerintem) eléri az első részt, de nem is haladja meg.

Hát én nekem nemrégen sikerül megkaparintanom a 2033at de ebben van metrótérkép... Mindenesetre még olvasom, de tetszik.

Scare: kiszedhetõ a térkép vagy a könyv 2. kiadás?

Vissza
Top Alul