Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
xrspawnerrel kell kivenni az all.spawnból a megfelelő scripteket meg bejegyzéseket, keress rá a deadzone-ra, de nagyon gondold át mit törölsz ki, meg új játékot kell kezdeni, hogy leteszteld hogy működik-e, viszont ha elrontod, akkor nem lehet helyrehozni, ezért kell biztonsgi mentés az all.spawnról

Én ki próbáltam nem nagy duranás, ha egy bandita 8-10 AK találatot elvisel, akkor szerintem nincs sok realism benne, nekem a Redux Weapon Realism jön be.

Hali ! gyerekek meliyk mod az amivel több sulyt birok el ? bent van a gyüjtötopikban?

megvan a sulymod.. az lenne a kérdeésem hogy a modokat ügye a gamedatéba kell másolni! Alapbol nincs olyan mappa csak miután felraktam a magyarositást ! Mikor oda bemásolom a modokat elmegy a magyarositás és a modok se mennek. Valaki le irná a folyamatot mit hova kell másolni. Köszönöm !

David23":9qo0zsjc mondta:
megvan a sulymod.. az lenne a kérdeésem hogy a modokat ügye a gamedatéba kell másolni! Alapbol nincs olyan mappa csak miután felraktam a magyarositást ! Mikor oda bemásolom a modokat elmegy a magyarositás és a modok se mennek. Valaki le irná a folyamatot mit hova kell másolni. Köszönöm !

jó helyre raktad a file-okat csak a probléma az,h a legtöbb mod ütközik a magyaritásokkal mivel a legtöbb mod eng txt fileokat használ mig a magyarítás hun-t.ezért megy el a magyaritásod és ezért nem müxik pl a sulymod.
szoval tartsd szem elött azt h ha moddolod a stalkert akkor ne legyen fenn a magyarítás;)
eazy

de az az érdekes hogy nekem fent volt egy csomo mod magyarositással együtt.. csak elfelejtettem hogy csináltam:)

azok a modok max skin modok lehettek amik nem változtatják a txt fájlokat;)

most meg mindig kidob a játékbol... fent van az olmod1-mod a suly.. a magyarositás nincs fent már :cry: alapbol nincs is gamedata ha én nyitok az is jo? lol2

Tibi":xd03lkyw mondta:
Sőőőt, neked kell nyitni :wink:
Tibi jah:) figyu nem tudom ismered e az olmod1 modot meg amivel 300 kg birsz el de ha ez a kettö együtt fent van akkor mindig kidob a játék mikor az elején a kereskedötöl elfogadom a küldit ! És mindenképp kéne mind a két mod mert 300kg akarok cipelni ráadásul egy csomo jo fegyvert rak be ! Az olmoddal meg javitja a hangokat,használodik minden stb.. nem tudod ezt hogy lehetne orvosolni? lol2

a 300kg-t megcsinálhatod magad. Kérdezd dezodor-t én fejből nem tudom. De kicsomagolod a gamedata-t és van egy actor.ltx-na abban ott vannak a számok.

Gatyamatyi":2fgynf9a mondta:
a 300kg-t megcsinálhatod magad. Kérdezd dezodor-t én fejből nem tudom. De kicsomagolod a gamedata-t és van egy actor.ltx-na abban ott vannak a számok.
Aham ! köszi mindjárt utána nézek kicsit kisérletezek már semmit nem vesztek tegnap ota szo..ok vele :? :D

abban a ltx -ben átirtam a számot de ugy se volt jo

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul