Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ha ott nemjó, akkor meg megnézitek a modbox-ba a topicját, abban a legelső hsz-ek tartalmazzák a rapidos linkeket is

boki,

amúgy a monolith mod az a free play story elődje... szal azzal ne nagyon foglalkozz, régi dolog már, és lehet nem is jó. a free play story az meg freeplay-es, tehát sokkal érdemesebb azzal játszani.

:cry: :cry: (nekem már a beták is működtek nemtom hogy honnan töltitek le de működnie kell ..)

Lenne egy kérdésem, mit és hol kell átírni ,hogy a összes Lone stalkerek az egész játék során barátok legyenek? tud valaki segíteni.

van hozzá mod a filefronton csak az a baj hogy mindenki haver lessz asszem freeplay (nem a magyar :D)

jim67":11wiclk7 mondta:
van hozzá mod a filefronton csak az a baj hogy mindenki haver lessz asszem freeplay (nem a magyar :D)

Az nem jó nagyon sok mod van de mind ezen a szinten rossz hiába harcolsz az oldalukon továbbra is semleges marad nehéz így haveret szerezni. :wink:

esetleg töltsd le aztán próbáld valahogy áttírni hogy csak a loner -ek legyenek haverok (de alapból ők haverok NEm akkor mi a kérdés ?)

A Lone Stalkerek nem haverok hanem semlegesek pedig te is Lone vagy.

Mert a Lone nem egy külön csoport, az azt jelenti, hogy egyedülálló, "magányos farkas". Összeverődnek, harcolnak együtt, aztán továbbmennek. Nem barátkoznak. :)

game_relations.ltx -et átírod... 1értelmű mátrixtábla... 0-n van, átírod a lohnereket 500-ra vagy 1000-re és akkor zöldek lesznek.

de mintkét úton írd át ne csak így:

..........actor | stalker | military | killer | duty ....stb (a lónerek a stalkerek...)
actor......0.......1000....-2500...-1500......0

hanem lentébb van olyan is hogy:

...........actor | stalker | military | killer | duty ...stb
lohner...1000....1000.....ezek maradhatnak

(a pontozás csak azé van, hogy ne csússzon el a tábla)

de ha nem érthető:

http://chernobyl.extra.hu/game_relations.ltx

(átírtam még, hogy a madarak is enemyk legyenek, mert ha lelövöd őket, és friendek akkor csökken a reputáció)

télleg mikor jön a patch a mod-hoz ??? ( a madár huntra kíváncsi vagyok :D)

erömünél szeretnék szétnézni de a visszaszámolás nem kéne bele mit lehet vele csinálni?

:D

sznted ha másképp lehetne, akkor lett vóna mod? :)

sugárzás (deadzone) van minden egy centiméterén annak a pályának. így akarták elfedni a befejezetlen részeket.... meg így volt értelme a teleportos cuccnak...

mod = modifikáció = átírás,módosítás ... ezzel lehet elérni, hogy ne legyen deadzone. más módszer nincs, csak ha belenyúl az ember a cuccba. ha lett volna más módszer, pl imátkozás, vagy mittomén megiszok 10sört és akkor eltűnik, akkor persze nem foglalkoztam volna a dologgal :F

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul