Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Valaki próbálta már a STALKER Skies-t? tényleg olyan jó mint amilyennek tűnik? És a Better Lighting with no FPS hit (1.1)-et? Jól néz ki talán kicsit túl nyomatta az "effektezést" de ha tényleg nem kerül semmibe akkor nagyon baró!
OFF
dezdor mikor kaptad meg a moderátor rangot? jól áll taps1
ON
be kell izzitani a motort. Ha már be van állítva akkor B gomb ha nem akkor bindolni kell de most igy megnem mondom hogyan. talán bind_kB de foggalmam sincs le volt irva vlaohva tippelhetsz hova...
EDIT: Fogalmam sincs mi folyik itt olyan vagyok mint MArked One kezdésnél. Sorry kanyhalos mivel itt se voltam tényleg nem kellett volna csak ugy tippelgetni.
Sorry.
NA MOST MÁR ELÉG LEGYEN!!!!!
HA NEM VENNÉTEK ÉSZRE MÁR HISPÁN ELVETTE A MODERÁTORI JOGAIMAT!!!
SZÓVAL NEM TUDOK SEMMIT SEM KITÖRÖLNI, NEMHOGY EGY EGÉSZ SZOBÁT!!!
MÁR KB 1 HETE KITÖRÖLTEM AZ UHSF MOD TOPIKOT, AZÓTA NEM BíRTOK TÚL LENNI RAJTA!!!!
ÉS GYANÚSíTGATTOK ILYENEKKEL!!! EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!
Másrészt emlékezz csak, miért borult el az agyad tegnap? Mert elvettem a mod jogoadt a szobatörlésed miatt. Emaitt vagy most kiakadva, holott ez jogos lépés volt... Gondolkozz el ezen egy kicsit.
Senki sem fordult ellened, te fordultál itt mindenki ellen, mikor olyanokat írtál nekem PM-ben, hogy itt csak te vagy aki ért a dolgokhoz meg te viszed a hátadon az egész helyet, majd közölted, hogy ha elmész, itt mindennek vége. Ezen is elgondolkodhatnál...
OK, de azért kérj bocsánatot, hogy azt mondtad hogy én töröltem ki a szobákat!!! Ne rágalmazz, amúgy te is tudod hogy ez lehetetlen, mivel TE VETTED EL a moderátori jogaimat!!!
Hát akkor jó, ahogy gondolod, mindig ki tudod vágni magadat.
Biztos vagyok benne hogy te törölted ki a szobákat, hogy legyen mit rám kenni. De mind1, ha te ettől boldogabb leszel az a te bajod.
ezt mért a kisebb Modok kibeszélő topikjában kell? Én lehiszem, hogy nem Kanyhalos volt és elhiszem, hogy hispan nem hiszi el. Téma lezárva. Ráadásul lehet, hogy ki lett törölve de megint megnyitottuk nem ez a lényeg? :roll: