Letöltöttem, de nem hiszem hogy túlviszem a kordonon. Alapból gáz, hogy 40 kg a max. A semleges stolkerek között fo sztogató ruhások is vannak, az ellenségről meg bezzeg lehetetlen eldönteni, hogy most mi, mert ugyanolyan cuccokat hardanak mint a többi stalker, ugyanazt a kétfélét. Nem tudom miért kéne játsszanom vele, még az anomáliákat is kiszedte sok helyről. Az egész kb annyi hogy kiszedte a szörnyeket az OLből, lopott deztől egy égboltot + egy két apróbb módosítás lehet benne, de túlzottan nem érdekel.
Másnap: inkább próbáljátok ki az embalanced mod-ot. (kicsomagolva 1 giga) Egy kicsit nehéz, de szerintem nagyon jó! Bár nagy sebzéseket tudsz bekapni és a gyúgyulás nagyon nehéz, akkor is, ha épp van medikited (ami múgy 3000-be kerül) viszont pl. hosszúcsövű shootgunnal nem is épp közelről egy lövéssel két banditát is le tudsz szedni. Néhány anomália szinte láthatatlan, nyílt terepen lehet dobálni a csavarokat ezerrel. A kaja meg az ilyenek nem foglalnak súlyt, a max 55 kg. Fegyvert javíttatni nem tudsz, de néha lehet találni tisztító felszerelést amivel kicsit növeled a csíkot. Más a relikvák tulajdonságai is és elég sokat föl lehet tenni.Most épp a katonai bázisra kell mennem Redért, vagy kiért (!) a lényeg hogy csak ajánlani tudom, nem egyszerű, főleg a dobozokra figyeljetek mert a legtöbben patkány van. /És persze szinte minden cucc kapott új textúrát és a marked one képünk is elég menő lett./