Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A "kitudja hányadik generációs" mutálódott szuperkocka állatvédelmis MacGyvernek Linksys routerrből buherált EMI -vel a kezében ez sem jelent akadályt !!! :wink:
Igen a képed Win, csak azzal akartam ütni a Te képed (mert ez a játék lényege), hogy tévedtél és Jherico MacOS-t használ nem Windowst és így nem fagyhatott le neki és elpusztíthatta a hódot. Viszont Jherico szerintem téves vágányra futott, az övét nem értem.
Ezt benéztem Barin... ez igaz ! Nah most már mind1, nyirjátok ki vmivel Macgyvert! Jah és majdnem Mac OS ... sajnos Damn small Linuxal megy mert lévén hogy kinai az atomvető és nagy számban olcsón akarták előállitani, csak ilyen ratyi 100 mb-os flashmemória került bele.
MacGuyvernek akad kihívója!
Nem más mint az év extrémsportolója, S. Alfonz aki a tibeti Halállavinák Völgyében basszus-üstdobon szólózik, miközben beszól a jetinek.